News

Reacție sfâșietoare a mamei lui Cosmin, băiatul ucis de un șofer beat pe trecerea de pietoni: ”Copilul meu nu mai vine înapoi”

Mama lui Cosmin, micuțul de 11 ani ucis miercuri noapte de un șofer beat pe o trecere de pietoni din Petroșani, a avut o reacție sfâșietoare în online.
23.12.2022 | 14:01
Reactie sfasietoare a mamei lui Cosmin baiatul ucis de un sofer beat pe trecerea de pietoni Copilul meu nu mai vine inapoi
Prima reacție a mamei lui Cosmin, băiatul de 11 ani ucis de un șofer beat pe o trecere de pietoni. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mijlocul acestei săptămâni, un tânăr în vârstă de 19 ani, fără permis și băut la volan, a spulberat pe trecerea de pietoni șase copii care se întorceau de la serbarea de sfârșit de an organizată de clubul Jiul Petrosani.

Prima reacție a mamei lui Cosmin, băiatul de 11 ani ucis de un șofer beat pe o trecere de pietoni

Cosmin, un băiat de 11 ani, a decedat în urma impactului violent. Alți trei copii sunt internați în stare extrem de gravă la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara.

ADVERTISEMENT

La două zile după această uriașă tragedie, a venit o primă reacție din partea mamei lui Cosmin. Într-o postare pe Facebook a unei românce, care regretă moartea copilului, mama băiatului decedat a reacţionat extrem de dur.

Nenorocitule, meriţi să mori. Copilul meu nu mai vine înapoi”, este replica postată pe Facebook de mama copilului de 11 ani mort după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni din Petroșani, notează antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Șoferul în vârstă de 19 ani vinovat de accidentul din municipiul Petroşani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că tânărul nu avea permis de conducere şi consumase alcool înainte de a se urca la volan. În plus, după accident a fugit de la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre copiii loviți pe trecerea de pietoni are nevoie de sânge

Vineri dimineață, într-o postare pe Facebook, clubul Jiul Petroșani face un apel către populație.

Clubul anunță că unul dintre copiii internați la spitalul Luis Țurcanu din Timișoara are nevoie urgentă de sânge grupa A2 negativ.

ADVERTISEMENT

”Trecem prin niște momente grele, din toate punctele de vedere,în legătură cu cele întâmplate.

Unul dintre băieții internați la spitalul Luis Țurcanu din Timișoara, Călin Robert, are nevoie urgentă de sânge grupa A2 negativ.

Cei care doresc pot dona sânge la orice spital din țară, specificând numele băiatului și spitalul unde este internat.

Se poate dona orice grupă de sânge”, anunță clubul de fotbal pe site-ul de socializare.

ADVERTISEMENT