News

Cine este, de fapt, copilul de 11 ani care a murit după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni alături de colegii săi: ”Cu greu ne găsim cuvintele”

Șase copii au fost loviți, noaptea trecută, pe o trecere de pietoni din Petroșani. Din păcate, unul dintre aceștia a murit. Cine este copilul de 11 ani decedat.
22.12.2022 | 20:15
Cine este de fapt copilul de 11 ani care a murit dupa ce a fost lovit pe trecerea de pietoni alaturi de colegii sai Cu greu ne gasim cuvintele
Durere fără margini după moartea lui Cosmin, copilul de 11 ani lovit pe trecerea de pietoni alături de colegii săi. Sursa foto: Facebook/Jiul Petroșani / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai multe familii din România trec prin clipe dificile chiar înainte de Crăciun. O adevărată tragedie s-a petrecut noaptea trecută, la Petroșani.

Durere fără margini după moartea lui Cosmin, copilul de 11 ani lovit pe trecerea de pietoni alături de colegii săi

Șase copii, toți elevi ai unei școli de fotbal din oraș, au fost spulberați pe trecerea de pietoni. La volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani, băut și fără permis. Din păcate, unul dintre minori a murit. E vorba de un copil de numai 11 ani.

ADVERTISEMENT

Imediat după accident, Cosmin a fost transportat la Spitalul de Urgență Petroșani. Doctorii de aici au încercat să-l stabilizeze pentru a-i salva viața.

Băiatul a intrat în stop cardio-respirator imediat după impact. Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au resuscitat și l-au transportat apoi la spital

ADVERTISEMENT

Din păcate, în ciuda eforturilor, copilul s-a stins în cursul dimineții de joi, la Spitalul din Hunedoara, unde fusese transferat între timp.

În cursul zilei de joi, multe persoane au mers la locul tragediei. Au fost aprinse lumânări. Familia și antrenorul clubului Jiul au dus acolo o minge, în memoria lui Cosmin.

ADVERTISEMENT

Mesaj de condoleanțe transmis de clubul Jiul Petroșani: ”Cu greu ne găsim cuvintele”

Tot în cursul acestei zile, clubul Jiul Petroșani a transmis un mesaj de condoleanțe pe internet, în urma tragediei de miercuri seara.

În postarea din online, reprezentanții clubului sportiv au mai transmis că speră ca tânărul de 19 ani, vinovatul de accident, să primească o pedeapsă conformă cu faptele sale.

ADVERTISEMENT

”Cu greu ne găsim cuvintele, după tragedia petrecută aseară în apropierea stadionului Petre Libardi (…).

Din cei șapte micuți fotbaliști care jucau sub culorile alb-negre ale clubului nostru, din păcate, unu dintre ei a decedat astăzi la spitalul municipal Petroșani, iar alți trei sunt în stare gravă la Timișoara.

Avem un dispreț uriaș pentru şoferul în vârstă de 19 ani care a produs tragedia, el nefiind posesorul unui carnet de conducere, dar şi sub influența alcoolului a fugit de la locul accidentului, fiind prins la câțiva kilometrii de unde s-a întâmplat nenorocirea. Sperăm din inimă că acest individ să fie cât mai aspru pedepsit de autoritățiile din Petroșani.

Facem un apel către toţi urmăritorii paginii şi nu numai: Nu doar în perioada sărbătorilor, ci în fiecare zi, păstraţi-vă mintea trează şi apelaţi la coerenţă, pentru că poate salva vieţi!

Odihneşte-te în pace, Cosmin Popan! Condoleanţe familiei!

În același timp vrem să le transmitem un gând bun celorlalte familii încercate greu în acest moment, şi multa sănătate juniorilor pe care îi așteptăm să se facă bine şi să revină cât mai curând pe gazon. SUNTEM ALĂTURI DE VOI!”, se arată în postarea clubului.

ADVERTISEMENT