News

Reacție uluitoare a bărbatului din Bârlad atacat de tigru: ”Era o pisică mare, mi-a sfâșiat piciorul o pisică”

Bărbatul din Bârlad care s-a trezit cu piciorul sfâșiat de un tigru la Zoo s-a trezit la spital și le-a transmis medicilor că a fost atacat de o pisică.
30.08.2023 | 18:11
Reactie uluitoare a barbatului din Barlad atacat de tigru Era o pisica mare mia sfasiat piciorul o pisica
Reacție uluitoare a bărbatului din Bârlad atacat de tigru. Foto: Observatornews
ADVERTISEMENT

Medicii au fost uluiți, după operația de reconstrucție a piciorului, să afle versiunea poveștii din gura bărbatului. După ce și-a revenit din anestezie, acesta a povestit cum a fost atacat de o pisică. Cel mai probabil acesta era încă sub efectul sedativului și nu înțelegea ce se întâmplă în jurul său.

Reacție uluitoare a bărbatului din Bârlad atacat de tigru

“Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spuneți dumneavoastră. Acolo era o pisică, cei drept era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!“, le-a transmis bărbatul medicilor, conform Vremea Nouă. Ulterior, medicii au fost nevoiți să-l lege de pat pentru a nu-și pune în pericol operația proaspătă, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, bărbatul în vârstă de 46 de ani s-a gândit că ar fi o idee bună să-și bage piciorul stâng printre gratii, în habitatul unui tigru bengalez. Felina nu a avut nevoie de prea multe invitații și a profitat de actul stupid reușind să-l prindă pe bărbat de gleznă, după care i-a sfâșiat piciorul.

Martorii spun că ”victima” era cel mai probabil băută, pentru că mirosea teribil a alcool. Conform presei locale bărbatul e din localitatea Perieni și a ignorat panourile de avertizare legate de apropierea de cuștile animalelor. ”Am fost solicitați să intervenim în Bârlad, la Grădina Zoologică, pentru un bărbat cu plagă la membrul inferior prin mușcătură de tigru. Este vorba despre un vizitator.

ADVERTISEMENT

A fost trimisă o ambulanță B2 din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) – Substația Bârlad. Victima tigrului este un bărbat de 46 de ani și prezintă o plagă anfractuoasă cu lipsă de substanță și fractură deschisă glezna stângă”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui pentru Monitorul de Vaslui.

După ce a fost transportat la Spitalul de Urgență din Bârlad bărbatul a fost operat, cu succes. ”Astăzi (duminică n.r.), 27 august, în jurul orei 14.20, se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgențe un pacient de 46 de ani, victima unui accident petrecut în Gradina Zoologică. Pacientul este conștient, stabil hemodinamic și respirator, prezintă o plagă mușcată de tigru la nivelul gambei stângi, cu lipsă de substanță și secțiune tendoane și ligamente fața anterioară.

ADVERTISEMENT

După efectuarea examenului radiologic, el va fi internat pentru tratamentul chirurgical al plăgii în sala de operații”, a declarat, la rândul său, Ciprian Feraru, managerul Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad. Grădina Zoologică din Bârlad este cu adevărat un loc al peripețiilor, unde oamenii testează răbdarea animalelor și apoi culeg ce au semănat.

Un caz asemănător a fost înregistrat în urmă cu cinci ani, atunci când o tânără de 17 ani din Vinderei a fost mușcată de un urs, alături de iubitul său din Suceava. Și în acel moment ”victimele” au sărit gardul de protecție și s-au apropiat de gardul habitatului ursului pentru a-și face un selfie. Așa cum era de așteptat, animalul nu a gustat momentul lipsit de inteligență și a mușcat-o pe fată de picior, printre gratii.

ADVERTISEMENT

Cea mai frumoasă grădină zoologică din România rămâne cea din Târgu Mureș, acolo unde anual peste 180.000 de oameni vizitează cele peste 600 de animale sălbatice de aici. La grădina zoologică din Târgu Mureș trăiesc peste 600 de specii de animale, de la vulpi și cerbi la elefanți, maimuțe, lei sau girafe.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților