News

Incident șocant la Bârlad. Ce a pățit un bărbat la Grădina Zoologică din oraș

Un bărbat de circa 46 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Bârlad. Ce a pățit acesta în timpul unei vizite la Grădina Zoologică din oraș
27.08.2023 | 17:35
Incident socant la Barlad Ce a patit un barbat la Gradina Zoologica din oras
Ce a pățit un bărbat la Grădina Zoologică Bârlad Sursa foto: Tiberiu Urs Google
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost atacat de unul dintre animalele de la Grădina Zoologică Bârlad. El s-a ales cu o rană și o fractură deschisă la glezna stângă, după ce a fost mușcat de un tigru.

Ce a pățit un bărbat la Grădina Zoologică din Bârlad

Potrivit presei locale, se pare că bărbatul, din localitatea Perieni, a fost cel care a provocat atacul din cauză că a ignorat panourile de avertizare legate de apropierea de cuștile animalelor și ar fi încercat să bage piciorul în cușca animalului.

ADVERTISEMENT

”Am fost solicitați să intervenim în Bârlad, la Grădina Zoologică, pentru un bărbat cu plagă la membrul inferior prin mușcătură de tigru. Este vorba despre un vizitator.

A fost trimisă o ambulanță B2 din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) – Substația Bârlad. Victima tigrului este un bărbat de 46 de ani și prezintă o plagă anfractuoasă cu lipsă de substanță și fractură deschisă glezna stângă”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui pentru Monitorul de Vaslui.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost transportat la Spitalului de Urgență din Bârlad, unde a fost operat. ”Astăzi (duminică n.r.), 27 august, în jurul orei 14.20, se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgențe un pacient de 46 de ani, victima unui accident petrecut în Gradina Zoologică.

Pacientul este conștient, stabil hemodinamic și respirator, prezintă o plagă mușcată de tigru la nivelul gambei stângi, cu lipsă de substanță și secțiune tendoane și ligamente fața anterioară.

ADVERTISEMENT

După efectuarea examenului radiologic, el va fi internat pentru tratamentul chirurgical al plăgii în sala de operații”, a declarat Ciprian Feraru, managerul Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

Nu este primul incident la Zoo Bârlad

În urmă cu cinci ani, Grădina Zoologică Bârlad era scena unui incident similar. Atunci au fost muşcaţi de un urs o tânără de 17 ani din localitatea vasluiană Vinderei şi prietenul acesteia, un tânăr din judeţul Suceava, relatează Adevărul.

ADVERTISEMENT

Și atunci vina a aparținut vizitatorilor. Fata a sărit peste gardul de protecție și s-a apropiat de gardul habitatului ursului ca să-și facă un selfie. Animalul a sărit brusc şi a muşcat-o, printre gratii, de picior. În încercarea de a o salva, prietenul tinerei a sărit şi el peste gardul de protecţie, fiind și el atacat de urs.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie