Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacții dure după furia lui Compagno. „E doar un bărzoi prieten cu fotbaliștii”

Compagno a fost scos în repriza secundă al meciului cu Nordsjaelland. Italianul nu și-a putut stăpâni furia, iar reacțiile nu au întârziat să apară în studioul FANATIK SUPERLIGA.
11.08.2023 | 11:28
Reactii dure dupa furia lui Compagno E doar un barzoi prieten cu fotbalistii
Reactii dure dupa furia lui Compagno. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a avut un gest necontrolat atunci când a fost înlocuit în minutul 61. Italianul a zâmbit ironic, apoi a lovit cu piciorul banca de rezerve. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar verdictul nu este în favoarea atacantului de la FCSB.

Andrea Compagno, un jucător de liga a 4-a, prieten cu fotbaliștii

“Eu nu sunt de acord. Păi și dacă l-a înlocuit trebuia să facă scandal? Păi dar el nu știe unde joacă? Nu-l obligă nimeni să stea. de ce nu pleacă? Compagno e fotbalist? Compagno e prieten cu fotbaliștii. Păi dacă vine din liga a 4-a, ce să joci din liga a 4-a.

ADVERTISEMENT

Nu-mi place deloc Compagno. A avut dreptate Gigi Becali, mare dreptate a avut atunci când l-a schimbat. Mie nu-mi place ca jucător. Nu are mobilitate, e foarte rigid. Zici că e un bârzoi din acela care stă în picipare pe teren.”, a declarat Dănuț Lupu.

Atacantul italian a fost adus sezonul trecut la FCSB de la Craiova condusă de Adrian Mititelu. Compagno a costat-o pe FCSB 1.500.000 euro și are 17 reușite în tricoul roș-albastru. Evoluția din Europa pune, însă, un semn de întrebare în dreptul vârfului de 1.94. FCSB – Nordsjaelland s-a terminat 0-0.

ADVERTISEMENT

Italianul este principalul marcator al FCSB-ului din sezonul trecut

“Scouterii adevărați, directorii sportivi adevărați nu-l iau. Dacă acest Compagno ajunge în Serie A, toți directorii sportivi și scouterii din Serie A trebuie să plece acasă cu toții. Păi dacă a fost Compagno în liga a 4-a acolo, la ei, și nu l-ai luat, când costa 10 lei juca acolo. Dacă nu ești pe stilul Stelei, Steaua nu a jucat niciodată cu un vârf înalt”, a declarat Vivi Răchită.

Chiar dacă și-a arătat limitele în turul contra danezilor, Compagno are și susținători. Invitatul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță, i-a luat apărarea italianului. Compagno, în vârstă de 27 de ani, a fost golgeterul FCSB-ului în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

“Foarte bine, trebuia să facă mai rău. Suferă, e normal. Talpan era cu binoclul, se uitau ce făceau aceștia. Cică l-a văzut, l-a pozat, o să atașeze la dosar. La următoarea primă de joc îi oprește și contravaloarea scaunului. Scaunele alea șmechere.

Nu vă place vouă că e inestetic și are miopie, dar dă la goluri, despre ce vorbim. Este unul din marcatorii campionatului nostru. Că dă goluri din penaly, dar le înscrie, are personalitate. Bate și la 0-0, bate și la 0-1″, a declarat Robert Niță în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Premiera are loc în aceeași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Compagno a fost criticat

ADVERTISEMENT