Fotbal international

Real Madrid – ȚSKA Moscova 0-3. Rușii produc surpriza pe Bernabeu, dar ratează calificarea în primăvara europeană. Video

12.12.2018 | 21:46
Real Madrid  TSKA Moscova 03 Rusii produc surpriza pe Bernabeu dar rateaza calificarea in primavara europeana Video

Rușii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu! CSKA Moscova a câștigat cu 3-0 meciul cu Real Madrid, însă nu a fost suficient pentru a prinde locul 3, care duce în Europa League. Formația rusă a terminat pe 4, cu 7 puncte, în timp ce spaniolii sunt pe primul loc, cu 12 puncte. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.



Fluier final! Real Madrid – CSKA Moscova 0-3!

Minutul 73. Sigurdsson înscrie pentru 3-0 și Real Madrid este la pământ! VIDEO

Minutul 46. A început repriza secundă.

Pauză. Real Madrid – ȚSKA Moscova 0-2 după 45 de minute.

Minutul 43. Shchennikov face 2-0 pentru formația din Rusia. VIDEO

Minutul 37. Deschidere de scor pe Bernabeu! Chalov face 1-0 pentru CSKA. VIDEO

Minutul 1. S-a dat startul în Real Madrid – ȚSKA Moscova!

Update. S-au anunțat echipele de start!

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Odriozola, Vallejo, Sanchez, Marcelo – Isco, Llorente, Valverde – Asensio, Benzema, Vinicius Junior

CSKA Moscova (5-3-2): Akinfeev – Fernandes, Nababkin, Becao, Magnusson, Shchennikov – Vlasic, Bistrovic, Oblyakov – Chalov, Sigurdsson


Mai mult, ”galacticii” și-au asigurat primul loc în clasamentul Grupei G a Ligii Campionilor, astfel că antrenorul Santiago Solari va putea menaja câțiva titulari pentru Campionatul Mondial al cluburilor care se va desfășura în această lună. Cu toate acestea, madrilenii au de luat o revanță în fața rușilor, cei care le-au produs singura înfrângere în grupă: 1-0 la Moscova.

Real Madrid – ȚSKA Moscova Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

De partea cealaltă, rușii nu mai au șanse la primele două locuri, dar se luptă cu Viktoria Plzen pentru accederea în primăvara Europa League. Ambele formații au câte patru puncte, dar campioana Cehiei are avantajul meciurilor directe. Astfel că ȚSKA Moscova trebuie să facă o minune pe Santiago Bernabeu în meciul arbitrat de portughezul Artur Dias și să aștepte ca AS Roma să nu piardă cu Viktoria Plzen.

Croatul Nikola Vlasic se bucură după golul marcat în meciul tur ȚSKA Moscova - Real Madrid 1-0
Croatul Nikola Vlasic se bucură după golul marcat în meciul tur ȚSKA Moscova – Real Madrid 1-0

Partida Real Madrid – ȚSKA Moscova se va disputa miercuri, de la ora 19:55 și va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1 şi Digi Sport 1. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. În afara meciului tur, cele dou echipe s-au mai întâlnit în optimile de finală ale Ligii Campionilor din sezonul 2011-2012. Atunci, după 1-1 la Moscova, ”galacticii” s-au impus acasă cu un sec 4-1.

Champions League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Pentru meciul de miercuri, Santiago Solari nu-i va avea la dispoziție pe acciddentații Nachi și Sergio Reguilon, iar Casemiro, Mariano Diaz și Toni Kroos sunt incerți. Rușii vor veni pe Santiago Bernabeu fără Ilzat Akhmetov și Viktor Vasin, dar antrenorul Viktor Goncharenko speră în recuperarea lui Rodirgo Becao, Alan Dzagoev și a lui Ivan Oblyakov.

Deși jocul nu are miză pentru Real Madrid, ”galacticii” au o cotă infimă la victori, 1,20, în comparație cu cea a rușilor, 12,70, sau cu egalul, 7,15. Bookmakerii oferă o cotă de 3,20 pentru ca deținătoarea trofeului să se impună la cel puțin 4 goluri diferență și de 4,30 pentru un rezultat de 0-0 la pauză.