Life

Reduceri uriașe la Dedeman și oferte pentru românii care stau la curte. Te vor invidia toți vecinii dacă vei cumpăra aceste produse

Reduceri uriașe la Dedeman și oferte pentru românii care stau la curte. Ce poți să cumperi de la Dedeman în luna aprilie? Ai de unde alege.
07.04.2024 | 15:00
Reduceri uriase la Dedeman si oferte pentru romanii care stau la curte Te vor invidia toti vecinii daca vei cumpara aceste produse
Reduceri uriașe la Dedeman și oferte pentru românii care stau la curte. Sursă foto: dedeman / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dedeman bagă reduceri uriașe și oferte pentru românii care stau la curte. Poți cumpăra o mulțime de accesorii care îți vor face viața mai ușoară. Mai mult de atât, toți vecinii te vor invidia în momentul în care le vor vedea.

Reduceri uriașe la Dedeman și oferte pentru românii care stau la curte

Încep ofertele de primăvară la Dedeman, iar cei care stau la curte vor fi cei mai fericiți. O mulțime de lucruri de care sigur și tu ai nevoie au prețuri excepționale, astfel că nu merită să ratezi astfel de promoții.

ADVERTISEMENT

Ce reduceri uriașe și oferte are Dedeman luna aceasta? Pentru că vara bate deja la ușă, poate te gândești să stai întins la soare în curtea ta. Astfel, vei avea nevoie de o umbrelă, iar în acest magazin de bricolaj găsești soluția perfectă.

În noul catalog publicat de Dedeman, umbrela de soare pentru terasă sau grădină costă doar 269 lei, fiind redusă de la prețul inițial de 300 de lei. Iar dacă ai nevoie și de o bancă dreptunghiulară pentru grădină, cu tot cu masă, o poți avea pentru doar 448,99 lei.

ADVERTISEMENT

Ce alte reduceri uriașe și oferte a mai băgat Dedeman în luna aprilie? Pentru pretențioși, un set de masă dreptunghiulară cu colțar fix pe dreapta, pentru grădină, din metal și ratan sintetic, costă 2.689 lei.

Ce poți cumpăra din magazine în luna aprilie

Menționăm că prețul inițial pentru acest produs era de 3.000 de lei. Setul conține atât masă cât și colțar și are o capacitate de șase persoane, fiind destul de generos. O alternativă mai ieftină poate fi setul de masă dreptunghiulară cu o canapea cu perne și două fotolii.

ADVERTISEMENT

Acest produs este de asemenea la ofertă la Dedeman și costă doar 1.399 lei, în loc de 1.499 lei, prețul inițial. Ofertele continuă pentru cei care vor să se relaxeze și mai mult în curtea lor.

Un fotoliu suspendat de o persoană cu structură metalică costă doar 150 de lei la Dedeman. Asta în condițiile în care prețul anterior era de 189 lei. Un alt fotoliu suspendat, tot cu structură de metal, dar și cu umbrelă inclusă costă în schimb 1.099 lei luna aceasta, în loc de 1.289 lei.

ADVERTISEMENT

Alte reduceri uriașe și oferte de la Dedeman visează tot piese similare de mobilier pentru exterior. Astfel, pentru cei care vor ceva nou în curte, dar nu vor să cheltuie mulți bani, există de asemenea soluții.

Din catalogul publicat de Dedeman aflăm că retailerul a redus și prețul pentru un set de masă dreptunghiulară cu șase scaune pentru grădină. Acest set poate fi achiziționat pentru doar 799 lei. Anterior, același produs costa 899 lei.

ADVERTISEMENT