GALERIE FOTO / Reghe, prezentat la Litex: “Vreau TOATE trofeele”

UPDATE 07.08.2015, 12:20 / Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat astăzi la noua sa echipă, Litex Loveci. Fostul tehnician al Stelei a semnat un contract pe trei ani, dar are planuri mari încă din...
07.08.2015 | 15:00
GALERIE FOTO  Reghe prezentat la Litex Vreau TOATE trofeele
ADVERTISEMENT

UPDATE 07.08.2015, 12:20 / Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat astăzi la noua sa echipă, Litex Loveci. Fostul tehnician al Stelei a semnat un contract pe trei ani, dar are planuri mari încă din primul sezon: “Obiectivul meu este încă de la început să cîştigăm toate competiţiile în care vom participa, să ieşim campioni şi să obţinem şi Cupa Bulgariei”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă organizată cu ocazia prezentării. UPDATE 6.08.2015 / 18:30 / FANATIK.RO a aflat că fostul tehnician al “roş-albaştrilor”, Laurenţiu Reghecampf, va semna un contract valabil 2 ani, iar în cont îi vor intra 400.000 de euro pe sezon. Acesta mai are şi o clauză în contract: dacă o să fie dat afară, oficialii celor de la Litex Loveci vor plăti 400.000 de euro, iar dacă Reghecampf o să decidă să plece, tehnicianul trebuie să scoată din buzunar aceeaşi sumă. ********************************************************************************************************************************* UPDATE 21:33 / Laurenţiu Reghecampf a ajuns la un acord cu Litex Loveci. Conform presei din Bulgaria, românul a făcut cunoştinţă cu jucătorii în această seară, iar joi va fi prezentat oficial! ********************************************************************************************************************************* UPDATE 14:13 / Litex i-a făcut loc lui Reghecampf. Bulgarii s-au despărţit de antrenorul Ljupko Petrovic. Motivul plecării lui Petrovic o reprezintă problemele personale, anunţă site-ul oficial al echipei. Reghe e în pole position şi ar putea semna mîine cu echipa bulgară. ******************************************************************************************************************************* UPDATE 5.08.2015 / 14:00 / Presa bulgară susţine că Laurenţiu Reghecampf a ajuns la un acord cu Litex Loveci pentru preluarea formaţiei. “Reghecampf s-a înţeles cu şefii lui Litex, existînd doar mici detalii de pus la punct pînă la semnarea contractului. Principalul obiectiv este cîştigarea campionatului!” ********************************************************************************************************************************* UPDATE 23:00 / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate, Laurenţiu Reghecampf a fost luni seară la Loveci, unde a urmărit partida dintre Litex şi Montana, scor final 2-1. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că antrenorul român negociază preluarea bulgarilor inclusiv în cursul zilei de marţi. 

CEARTA INTRA IANIS SI GICA HAGI!!! JUNIORUL A RIPOSTAT!!! DE LA CE A PORNIT TOTUL!!!

********************************************************************************************************************************* Laurenţiu Reghecampf este foarte aproape de a reveni pe banca tehnică a unei echipe din postura de antrenor. Fostul tehnician al echipei campioane şi-a deschis academie de fotbal în America după aventura din Arabia, iar acum este pe punctul de a prelua o nouă echipă. Reghe şi-a încheiat aventura în Arabia Saudită, acolo unde a antrenat pe Al Hilal pînă în luna februarie a acestui an.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA! SURPRIZA PENTRU RADOI!!! STEAUA SCAPA DE MARELE COSMAR!!! “E POSIBIL!!!”

Rămas liber de contract, tehnicianul a pus bazele unei şcoli de fotbal alături de soţia sa, în Las Vegas, acolo unde Anamaria deţine 11 case. Cei doi s-au gîndit că ar trebui să investească într-un domeniu în care se pricep foarte bine, adică fotbalul. Aşa că împreună au hotărît să facă “Reghecampf Soccer Academy”, pentru puştii cu vîrste cuprinse între 6 şi 18 ani.

Merge din nou la meciul lui Litex

Totuşi, Reghe nu poate sta prea mult departe de meseria care i-a adus cele mai multe satisfacţii în ultima perioadă şi, conform surselor FANATIK.RO, va merge astăzi la Loveci, la meciul Litex – Montana din campionatul Bulgariei, acolo unde este aproape de a semna cu echipa din ţara vecină.

ADVERTISEMENT

VIDEO!!! VEZI GOLUL MARCAT DE ATACANTUL DORIT DE RADOI LA STEAUA IN ACEST WEEKEND!!!

Acestea vor fi tratativele finale între cele două părţi, urmînd ca în această seară, în funcţie de rezultatul discuţiilor, să se decidă dacă va accepta oferta bulgarilor. Reghe a jucat la Litex, în sezonul 1998-1999.

I-a bătut cu Steaua

În 2012, pe vremea cînd antrena Steaua, Laurenţiu Reghecampf i-a întîlnit pe bulgarii de la Litex Loveci într-o partidă amicală disputată pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Atunci, “roş-albaştrii” le-au administrat vecinilor un 3-0 usturător în ultimul meci de testare înainte de începerea campionatului.

ADVERTISEMENT