Sport

Exclusiv. DIFEREND între Ianis şi Gică Hagi! “A RIPOSTAT!”

Proiectul iniţiat de Gica Hagi în fotbalul românesc prin înfiinţarea Academiei care îi poartă numele începe să aducă şi rezultatele financiare aşteptate de către patronul şi antrenorul...
05.08.2015 | 00:00
Exclusiv DIFEREND intre Ianis si Gica Hagi A RIPOSTAT
ADVERTISEMENT

Proiectul iniţiat de Gica Hagi în fotbalul românesc prin înfiinţarea Academiei care îi poartă numele începe să aducă şi rezultatele financiare aşteptate de către patronul şi antrenorul echipei care joacă la Ovidiu, în judeţul Constanţa.

După transferurile lui Cristi Manea la Chelsea, Alexandru Mitriţă la Pescara, a venit rîndul lui Dragoş Nedelcu, un fundaş de 18 ani, să se transfere la Roma.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! REVENIREA LUI SZUKALA LA STEAUA, LA O ZI DISTANTA!!! CONDITIA PRIMORDIALA!!!

Conform surselor FANATIK.RO, Hagi urmează să primească, pe lîngă un milion de euro, încă 20% din drepturile federative ale jucătorului care, la doar 18 ani, i-a impresionat pe şefii lui Francesco Totti. Surpriza mare o reprezintă păstrarea lui Ianis Hagi în lot, plecarea lui Nedelcu urmînd să fie ultima din această vară.

“Deşi negocierile cu Fiorentina erau avansate, s-a ajuns la un acord cu formaţia italiană ca Ianis Hagi să joace în continuare la Viitorul. Nu o să mai plece nicăieri”, au dezvăluit pentru FANATIK.RO surse apropiate jucătorului de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Ianis a vrut să plece. Hagi s-a opus!

În primă instanţă, Hagi a dorit să discute cu Ianis şi, împreună, să stabilească traiectoria pe care o va avea viitorul mijlocaşului care urmează să împlinească 17 ani.

TRANSFERUL ZILEI IN LIGA 1 CHIAR INAINTE DE UNICUL DERBY STEAUA-DINAMO!!!! “ASTAZI VINE!!!”

“Iniţial, Gică Hagi a ţinut cont de dorinţa fiului său, care i-a transmis că doreşte să evolueze în Italia în detrimentul Viitorului, chiar dacă în Peninsulă o va face la echipa de tineret a Fiorentinei. Însă în urmă cu cîteva săptămîni, după ce a analizat situaţia mai bine, Hagi senior i-a transmis fiului său că nu pleacă în acest an să se antreneze alături de Tătăruşanu, ci va rămîne să îşi cîştige postul de titular la Viitorul”, au precizat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, sursele din anturajul familiei Hagi.

ADVERTISEMENT

VIDEO DE SENZATIE!!! CRISTIANO RONALDO S-A DEGHIZAT IN CERSETOR SI A FACUT SHOW IN CENTRUL ORASULUI!!! REACTIA ULUITOARE A OAMENILOR

Chiar dacă această decizie a stîrnit nemulţumirea puştiului de 16 ani, acesta încercînd să  îi explice tatălui său că avut o discuţie în privinţa acestei alegeri. “Chiar dacă  a ripostat verbal, Ianis nu a avut sorţi de izbîndă. Discuţiile au fost mai complexe, ceea ce ştim e că lui Ianis i s-a explicat că mai bine înţelege aici, la Viitorul, cu ce greşeşte, ce îi lipseşte în joc. Mai are multe de învăţat, iar la Fiorentina nimeni nu o să se ocupe personal de el şi o să aibă răbdarea necesară performanţei”, au fost concluziile oferite pentru FANATIK.RO de apropiaţii “Regelui”.

1 gol a reuşit Ianis Hagi în cele trei meciuri disputate pentru Viitorul în sezonul trecut de Liga 1