Life

Regina Elisabeta își cunoaște, în sfârșit, strănepoata. Întâlnire emoționantă între Suverană și Lilibeth, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a o va întâlni în curând pe fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Majestatea Sa va lipsi de la un eveniment sportiv pe care-l adoră.
30.05.2022 | 10:35
Regina Elisabeta isi cunoaste in sfarsit stranepoata Intalnire emotionanta intre Suverana si Lilibeth fiica Printului Harry si a lui Meghan Markle
Regina Elisabeta, prima întâlnire cu strănepoata sa, Lilibeth. Unde are loc evenimentul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Suverana o va vedea pentru prima dată pe strănepoata sa, fiica Ducelor de Sussex. Lilibet aniversează un an de la venirea pe lume, petrecerea urmând să aibă loc în perioada imediat următoare.

Regina Elisabeta, prima întâlnire cu strănepoata sa, Lilibeth. Unde are loc evenimentul

Regina Elisabeta a II-a ar putea rata unul dintre evenimentele sale preferate, cursele de cai Derby de la Epsom, pentru a putea lua parte la ziua de naștere a strănepoatei sale. Lilibeth este numită după Moharhul în vârstă de 96 de ani.

ADVERTISEMENT

Fetița, care este fiica ducelui și ducesei de Sussex, Lilibet, aniversează un an chiar în timpul sărbătorilor jubileului. Mai exact, copilul a venit pe lume în data de 4 iunie 2021, iar Suverana nu a avut ocazia să o vadă până acum.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc de mai bine de 2 ani în Statele Unite ale Americii, după părăsirea Casei Regale Britanice, acesta fiind și motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a nu și-a cunoscut strănepoata.

ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex au fost o singură dată în Marea Britanie, într-o vizită trecătoare în care au făcut un mic ocol pentru a o vedea pe Majestatea Sa. Se întâmpla în luna aprilie când au mers la Jocurile Invictus de la Haga.

Regina Elisabeta, întâlnire emoționantă cu strănepoata sa, Lilibeth

Regina Elisabeta a II-a va lua, așadar, parte la prima aniversare a strănepoatei sale. Evenimentul emoționant urmează să aibă loc la Frogmore Cottage la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, 4 iunie 2022.

ADVERTISEMENT

Petrecerea aniversară se desfășoară la doar o aruncătură de băţ de Castelul Windsor, în prezent Prințesa Eugenie și familia sa eliberând cabana înainte de sosirea Ducilor de Sussex, care vor sta pe proprietate timp de 4 zile.

Conform Daily Mail, Prințul Harry și Meghan Markle stau în Marea Britanie inclusiv pentru Jubileul de platină al Reginei, care marchează 70 de ani de când Monarhul se află pe tron.

ADVERTISEMENT