Life

Regina Elisabeta, surprinsă în public după ce s-a spus că are probleme de mobilitate. Cum a fost pozată

Regina Elisabeta a II-a a apărut în public la trei zile de când a anunțat că nu ajunge la deschiderea de stat a Parlamentului din cauza problemelor de sănătate.
13.05.2022 | 18:35
Regina Elisabeta surprinsa in public dupa ce sa spus ca are probleme de mobilitate Cum a fost pozata
Regina Elisabeta, apariție neașteptată în public. La ce eveniment a fost prezentă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Suverana în vârstă de 96 de ani a fost surprinsă la unul dintre evenimentele sale preferate, care are loc în fiecare an. Regina Elisabeta a II-a a apărut la Royal Windsor Horse Show, fiind observată din nou în picioare și cu zâmbetul pe buze.

Regina Elisabeta, apariție neașteptată în public. La ce eveniment a fost prezentă

Prințesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, și Edoardo Mapelli Mozzi au fost cei care i-au ținut locul Monarhului. Cuplul a pășit pe covorul roșu, însă la scurt timp și-a făcut simțită prezența și Suverana.

ADVERTISEMENT

Nu a putut sta departe de evenimentul său preferat, în ciuda problemelor de mobilitate, notează Daily Mail. A apărut cu ochelari de soare, cu un ruj roz și îmbrăcată foarte lejer, într-o bluză albă și un cardigan închis la culoare.

Majestatea Sa a fost aplaudată când a sosit în Range Rover-ul condus de șofer. A deschis geamul și a discutat preț de câteva minute cu organizatorii evenimentului pe care nu l-a ratat în cei 79 de ani de când se desfășoară.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a mers cu ajutorul unui băț,  aproximativ 30 de metri, până la locul său din tribună, unde a stat împreună cu Prințul Edward și Penny Knatchbull, Contesa Mountbatten a Birmaniei. Regina a părut încântată să fie prezentă.

În imaginile publicate de presa internațională suverana apare bine dispusă, afișând un zâmbet larg, în timp ce își urmărește calul Balmoral Leia concurând la spectacolul care marchează începutul jubileului său oficial de platină.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a, eveniment dedicat zilei de naștere

Oamenii s-au arătat de-a dreptul încântați să o vadă la Royal Windsor Horse Show, eveniment îndrăgit și de regretatul său soț, Prințul Philip, care a murit în luna aprilie a anului trecut, la vârsta de 99 de ani.

Sărbătoarea preferată de Regina Elisabeta a II-a va ține până duminică și este o avanpremieră a Festivităților dedicate Jubileului de Platină. În luna iunie va avea loc celebra paradă Trooping the Colour care marchează aniversarea oficială a Majestății Sale.

ADVERTISEMENT

Palatul Bukingham a anunțat încă de pe acum că doar membrii activi din Familia Regală Britanică vor fi prezenți la balconul reședinței Suveranei care a împlinit, în aprilie, vârsta de 96 de ani.

ADVERTISEMENT