News

Reîntoarcerea deputatului risipitor. Ben Oni Ardelean revine în rândurile PNL

La 5 luni de la plecarea din PNL, deputatul Ben Oni Ardelean revine în partidul care l-a consacrat. Împreună cu platforma sa conservatoare
12.03.2024 | 19:13
Reintoarcerea deputatului risipitor Ben Oni Ardelean revine in randurile PNL
Ben Oni Ardelean plecase din PNL în septembrie 2023 Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Liberalii au fost cei care au anunțat reîntoarcerea în sânul PNL a fostului vicepreședinte, Ben Oni Ardelean, împreună cu platforma sa politică.

Ben Oni Ardelean revine în rândurile PNL

Liberalii au lansat și ”un apel către toți cei din zona de dreapta a spectrului politic” cu scopul de a orienta politica spre o viziune axată pe nevoile românilor.

ADVERTISEMENT

”Partidul Național Liberal va avea întotdeauna porțile deschise pentru toți oamenii de bună credință, cu o carieră profesională respectabilă și o contribuție semnificativă în domeniul lor de activitate.

Astăzi (luni n.r.), fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, împreună cu platforma sa politică, revine în echipa Partidului Național Liberal.

ADVERTISEMENT

Vrem, în același timp, să lansăm un apel către toți cei din zona de dreapta a spectrului politic.

Noi credem că viitorul este al celor care pun umărul la viața cetății și avem convingerea că, împreună, putem orienta politica spre calitate, eficiență și o viziune axată pe nevoile românilor.

ADVERTISEMENT

În fața unui context geopolitic extrem de complicat, astăzi, mai mult ca niciodată, solidaritatea și coeziunea sunt esențiale pentru a ne asigura că avem o voce puternică și coerentă în fața schimbărilor și amenințărilor de pe scena internațională”, arată un comunicat de presă emis de PNL marți.

La rândul său, fostul vicepreședinte PNL, și-a anunțat decizia pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, după lungi discuţii cu Preşedintele PNL şi colegii care mi-au venit alături în această perioadă, am luat decizia de a mă realătura PNL, alături de întreaga platformă politică, în dorința de a sprijini efortul de consolidare a democrației și securitații, precum și a menținerii stabilitații si modernizării țării”, a scris Ardelean pe Facebook.

În septembrie 2023, deputatul Ben Oni Ardelean a lansat în septembrie anul trecut proiectul politic conservator Mişcarea Speranţei.

”Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca această mişcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”, spunea atunci fostul vicepreședinte PNL.

Ben Oni Ardelean a demisionat din PNL la finele lunii septembrie, și-a încetat activitatea în cadrul grupului PNL și ulterior a activat ca deputat neafiliat.

De profesie pastor baptist, Ben Oni Ardelean (48 de ani) este la al treilea mandat de parlamentar, el fiind ales senator în anul 2012. În 2016 s-a mutat la Camera Deputaților, iar în 2020 a obținut un nou mandat.

ADVERTISEMENT