Life

Remus Iosub, câștigătorul iUmor, târât de fosta logodnică într-un scandal uriaș: „Tot ce câștigă bagă la aparate, ori pe droguri”

Câștigătorul iUmor este implicat într-un scandal de proporții. Fosta logodnică a lui Remus Iosub îi aduce acuzații grave, legate de droguri și păcănele.
07.12.2022 | 15:45
Remus Iosub castigatorul iUmor tarat de fosta logodnica intrun scandal urias Tot ce castiga baga la aparate ori pe droguri
Câștigătorul iUmor, protagonistul unui scandal de proporții. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A câștigat simpatia publicului, premiul cel mare la iUmor și pare că are în față o carieră de succes, dar fosta logodnică îi amintește lui Remus Iosub că mai are câteva datorii de plătit. Câștigătorul emisiunii de la Antena 1 este protagonistul unui scandal de proporții. I se aduc acuzații grave, de la abuz emoțional și până la consum de droguri.

Scandal la iUmor! Remus Iosub, câștigătorul concursului, făcut praf de fosta logodnică

Remus Iosub a făcut furori la iUmor încă de la prima apariție. Glumele despre „bombardieri” și viața de samsar auto l-au dus direct în finală pe care, detașat, a câștigat-o. Publicul și jurații l-au iubit, iar carismaticul Ramore a ajuns mai bogat cu 20.000 de euro. 

ADVERTISEMENT

Premiul cel mare, însă, i-a amintit fostei sale logodnice de datoriile neachitate. Denisa D. și Remus Ionescu au avut o relație tumultoasă, marcată de împăcări și despărțiri multiple, sub ochii curioșilor din mediul online, acolo unde amândoi sunt adevărate vedete.

Mai mult, atunci când a fost difuzat pentru prima oară la Antena 1, tânăra chiar și-a încurajat susținătorii să-l voteze și a promis o împăcare dacă Remus va câștiga, deși anulaseră nunta.

ADVERTISEMENT

Între timp, situația a degenerat iar, iar după ce s-ar fi văzut cu sacii în căruță, cum spune o vorbă românească, Ramore și-a supărat fosta logodnică. Au intervenit discuții despre bani, săgeți subtile aruncate în social media, iar Denisa a luat atitudine.

Fosta logodnică a lui Remus Iacob: „Ești un îndatorat, un abuser”

Într-un videoclip publicat pe TikTok, îl acuză pe câștigătorul iUmor de blat, abuz emoțional, consum de droguri și că este un bărbat întreținut, în ciuda glumelor sale despre „femeile independente” din finala iUmor.

ADVERTISEMENT

„Telenovela continuă. Pentru că Gică Remus Iosub, pentru că pe el nu-l cheamă Ramore, el e Gică… nu se poate opri din a-mi da focuri și continuă în prostia lui. Primul lucru pe care mi l-a spus pe live astăzi a fost că eu, cumva, mă oftic că el a câștigat iUmor. N-am cum să mă oftic pe un blat. 

Dragul meu fost logodnic, ești un îndatorat, n-am cum să mă cobor la nivelul tău. E ceva legit. Pe lângă faptul că este îndatorat, ești și un abuser, care-mi interzicea să mă duc să-mi văd părinții, care, pur și simplu, îmi spunea că dacă vreau să mă duc la mama, să mă duc de tot.

ADVERTISEMENT

Un abuser care trage pe femei, care le mănâncă banii și un bărbat întreținut care tot ce știe să facă într-o relație este să dea mesaje ‘Transferă-mi și mie 200!’. Bănuții mei de pe bonus, el știe cum i-a mâncat, dar asta e altă poveste.

Cele cinci mașini pe care i le-am cumpărat ca să facă și el ceva cu viața lui pentru că tot ce câștiga ori băga la aparate, ori băga pe droguri, ori băga pe orice putea el.

Săptămâna trecută el mi-a spus ‘N-am să-ți dau niciun ban. Ce ai făcut tu pentru mine?’. Ba da, ai să-mi dai bani, mulți bani, nici dacă te vinzi nu poți să-mi dai banii ăștia, pentru că tu nu ești capabil să-i produci. Tu ai ales calea ușoară”, a răbufnit fosta logodnică a lui Remus Iosub.

@denisa_dragan95♬ original sound – Denisa Stefania

Fosta logodnică a câștigătorului iUmor a oferit dovezi care să-i susțină acuzațiile

Denisa nu s-a rezumat la a face declarații, tânăra și-a întărit acuzațiile cu dovezi: conversații private, transferuri bancare și înregistrări audio, toate publicate pe o rețea de socializare.

„De ce a fost dat Remus afară din casă și de ce a fost gonit, efectiv, din casa mea. De ce am anulat nunta, o să vedeți la mine. Ce nu ai înțeles tu Remus este simplu: eu vorbesc, tu taci. Pentru că atât de multe știu și atât de multe pot, încât pot să te desființez astăzi!”, este mesajul cu care Denisa și-a încheiat videoclipul de pe TikTok.

Chiar dacă el susține că nu-i este dator cu nimic fostei logodnice, ea îl contrazice. Din conversațiile făcute publice de tânără, reiese că ambii locuiau într-o casă achiziționată de ea și că tot ea ar fi fost cea care suporta cheltuielile de amenajare, dar și cele pentru organizarea nunții.

„Eu aș pleca și mâine de aici. Vreau să te uit. Tu nu ești femeia mea, tu dacă ai impresia că am dat duma asta cu amânatul și că noi mai stăm și ne vom împăca și vom avea o relație, niciodată în veci nu se va întâmpla asta. Nu știu de ce ai tu pretenții de la mine de bărbat…”, sunt cuvintele lui Remus Iosub, care se aud într-o înregistrare publicată de fosta lui logodnică.

„După ce m-am chinuit să iau o casă în care tu dormi, să bag bani în ea. N-ai făcut nimic, nimic! Ai cărat numai niște lucruri, o casă întreagă de acolo ai cărat-o aici, după ce m-am apucat să o împachetez. După ce eu am băgat atâția bani și ți-am dat… Vrei să-ți fac calcule? Tu nu ești în stare să te duci să iei un televizor”, se aude Denisa răspunzându-i câștigătorului iUmor.

Remus Iosub își recunoaște vina în fața fostei logodnice: „M-am simțit rănit în orgoliu”

Dintr-o altă conversație, reiese că Remus Iosub ar fi avut un comportament nepotrivit față de fosta logodnică. Deși îi spune că este „universul lui”, Denisa îi reproșează faptul că la fiecare ceartă o amenință cu despărțirea sau „țipă și trântește totul prin casă”.

Într-un schimb de mesaje, fosta logodnică a câștigătorului iUmor îi recunoaște că se află într-o stare deplorabilă și că nu este fericită.

„De 20 de minute sunt în baie și plâng de nervi, frustrare și dezamăgire. Oricât aș face pentru mine, oricât ți-aș da, în ochii tăi eu tot nu fac nimic. Nu mă mai văd cu tine deloc. Nu am liniște lângă tine. Arăt și mă simt ca un gunoi de femeie. Ce vină am eu că tu mă faci să mă simt așa?”, i-a scris fosta logodnică lui Remus Iosub.

În consecință, Remus Iosub își admite vina și faptul că a primit ajutor financiar din partea tinerei. De altfel, Denisa a făcut publice și numeroase transferuri bancare cu sume care ar fi intrat în contul câștigătorului de la iUmor.

„Gata, bebe. Ai dreptate. Iartă-mă! M-am simțit rănit în orgoliu și am ripostat. Sunt într-o postură proastă în care nu pot fi provider-ul care mă consider a fi. M-am frustrat că ai avut curajul de a-mi spune ce ai făcut pentru mine, iar eu le-am perceput ca un reproș”, susține Remus Iosub.

Câștigătorul iUmor recunoaște că a consumat droguri: „Toți am tras”

Cât despre faptul că ar consuma droguri, acuzații pe care Denisa i le-a adus public lui Remus Iosub, tânăra a oferit, din nou, câteva conversații care să-i susțină cuvintele. În cadrul unei discuții, ea îl întreabă dacă a folosit substanțe interzise la o petrecere.

„Toți am tras co****ă de Revelion, inclusiv tu! În afară de… care era însărcinată, tu ai tras în alte direcții, iar eu am tras cu….”, este răspunsul lui Remus Iosub.

Mesajul a nemulțumit-o pe Denisa, care îi amintește că ea a stat departe de astfel de lucruri pentru că în acele momente era gravidă și se simțea foarte rău. Totodată, pe parcursul relației lor, tânără a pierdut cel puțin o sarcină, despre care le-a vorbit urmăritorilor săi din social media.

Într-o altă conversație, fosta logodnică îl anunță pe câștigătorul iUmor că a găsit în geanta lui un alt drog, iar acesta nu neagă că l-ar folosi.

„Ți-am găsit Ex****y într-o geantă neagră pe care ai lăsat-o la mine”, scrie Denisa.

„Nu cred, că nu mai aveam”, răspunde Remus Iosub.

ADVERTISEMENT
Tags: