Life

Gluma care i-a adus premiul cel mare lui Remus Iosub la iUmor, sezonul 13: „Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?”

Gluma care i-a adus premiul cel mare lui Remus Iosub la iUmor, sezonul 13. Ce a spus acesta despre Dana Budeanu la Antena 1.
05.12.2022 | 15:33
Gluma care ia adus premiul cel mare lui Remus Iosub la iUmor sezonul 13 Pai de unde credeti ca vine Dana Budeanu
Gluma care i-a adus premiul cel mare lui Remus Iosub la iUmor. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Care este gluma care i-a adus premiul cel mare lui Remus Iosub la iUmor. Ce a spus acesta despre Dana Budeanu.

Gluma care i-a adus premiul cel mare lui Remus Iosub la iUmor. I-a făcut pe toți să râdă

Care este gluma cu care Remus Iacob i-a făcut pe toți să râdă la finala iUmor. Acesta a reușit să plece acasă cu marele premiu pus la dispoziție de Antena 1, de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Remus Iacob a avut un număr foarte bun, apreciat de jurați, dar și de cei de acasă, după cum a arătat rezultat final, în urma căruia a fost desemnat câștigător.

Remus Iacob a vorbit despre bombardieri, pe seama cărora a făcut glume, dar printre ele s-a strecurat și … Dana Budeanu!

ADVERTISEMENT

Concurentul de la iUmor a vorbit și despre faimoasa creatoare de modă ce a vorbit pe contul său de Youtube despre „amețite și mafioți”.

„Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim… Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop. Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (…) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?”, a spus câștigătorul iUmor.

ADVERTISEMENT

Ce glumă a făcut Remus Iacob despre Dana Budeanu și femeile independente

Dar gluma care a stârnit hohote de râs a fost una legată de independeța femeilor și despre faptul că acestora le place foarte mult să bârfească.

Din aceste dorințe ale speciei feminine s-a născut femeia independentă, de unde a apărut și Dana Budeanu, a spus câștigătorul, stârnind hohote de râs.

ADVERTISEMENT

„Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile?

Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?, și-a încheiat Remus Iosub numărul din finala iUmor.

După ce s-a anunțat că Remus Iosub este câștigătorul de la iUmor, sezonul 13, acesta a spus că și-a dorit acest lucru și a manifestat pentru a deveni realitate.

ADVERTISEMENT
Tags: