Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Revenire importantă la CFR Cluj! Internaționalul român, la comanda lui Mutu

Revenire importantă la CFR Cluj pentru Adrian Mutu înaintea derby-ului cu Dinamo București. Internaționalul român a revenit la antrenamente și este apt.
20.02.2024 | 11:58
Revenire importanta la CFR Cluj Internationalul roman la comanda lui Mutu
Revenire importantă la CFR Cluj! Internaționalul român, la comanda lui Mutu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mario Camora a revenit la antrenamentele celor de la CFR Cluj, iar Adrian Mutu anunță că internaționalul român este gata de joc. „Briliantul” a vorbit despre situația din infirmeria ardelenilor înaintea derby-ului cu Dinamo și a dezvăluit cine este singurul jucător pe care nu se poate baza.

Revenire importantă la CFR Cluj! Internaționalul român, la comanda lui Mutu

Aly Abeid s-a dus de urgență în Mauritania după ce mama lui a murit înaintea confruntării cu FC U Craiova 1948 și astfel și-a amânat debutul la CFR Cluj. Adrian Mutu l-a folosit pe Cristi Manea pe postul de fundaș stânga, deși internaționalul român nu a mai jucat acolo din perioada petrecută la Constanța.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și-a recuperat titularul de bază înaintea derby-ului cu Dinamo București și anunță că Mario Camora este apt după accidentare. Internaționalul român a fost în lotul celor de la CFR Cluj în deplasarea de la Craiova, însă nu a bifat minute în Bănie.

„Briliantul” anunță că și Aly Abeid se va întoarce la Cluj înaintea confruntării cu trupa din Ștefan cel Mare. Singura absență în lotul lui Adrian Mutu este Anton Kresic, care este în continuare indisponibil pentru „feroviari”.

ADVERTISEMENT

„Camora este apt 100%, s-a antrenat bine. Nu am vrut să risc meciul precedent pentru că a avut doar o săptămână de continuitate în munca pe care a făcut-o la antremamente. Trebuie să avem grijă de el și să îl integrăm treptat. Abeid ajunge și el astăzi sau mâine, așa cum știți a avut acel necaz în familie.

Kresic este în continuare accidentat, avem același lot pe care l-am avut și înainte de meciul cu FC U”, a spus Adi Mutu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă livă pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Ce l-a nemulțumit pe Mutu în FC U Craiova – CFR Cluj 1-3: „Am ratat foarte mult”

Adrian Mutu s-a supărat pe atacanți după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj, scor 1-3, deoarece au ratat foarte multe ocazii la poarta lui Gurău. „Briliantul” s-a abținut să vorbească despre obiectivele fixate în Ardeal.

„Sunt mulțumit de rezultat, de atitudinea băieților. Singurul lucru care mă nemulțumește este că am ratat foarte mult. Din cauza asta am fost supărat la pauză, riscam să ne facem meciul greu. Au marcat la singura ocazie, dacă o putem numi ocazie. Eram supărat pe băieți că avem nevoie de atâtea ocazii.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre obiective. Vreau continuitate în rezultate pozitive. În play-off asta ne trebuie. Avem valoarea necesară pentru a putea câștiga fiecare joc. Îmbunătățim de la meci la meci, avem atitudine.

Bîrligea e tânăr, bine că a dat gol. Și Otele a avut ocazii. Trebuie să se maturizeze și să dea gol atunci când au ocazii. Pentru că în economia jocului s-ar putea să ne coste aceste ratări”, a spus Mutu la finalul meciului.

Adrian Mutu A FACUT BILANTUL dupa PRIMELE 4 meciuri la CFR Cluj: “VA FI UN PLAY-OFF PE CINSTE”

ADVERTISEMENT