Sport

Revine Vlad Chiricheș în echipa FCSB-ului la derby-ul cu Dinamo? Anunțul de ultimă oră al lui Gigi Becali

FCSB va trebui să îl mai aștepte pe Chiricheș. Internaționalul din apărarea lui Becali încă nu s-a refăcut complet după accidentarea din partida cu UTA.
14.11.2023 | 00:38
Revine Vlad Chiriches in echipa FCSBului la derbyul cu Dinamo Anuntul de ultima ora al lui Gigi Becali
REVINE Chiriches in MARELE DERBY Dinamo - FCSB ANUNTUL lui Gigi Becali. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să o învingă pe FCU Craiova cu scorul de 2-1. Formația lui Gigi Becali a deschis repede scorul, iar în minutul 12, tabela arăta deja 2-0. Coman și Olaru au marcat pentru FCSB, care a intrat la pauză în avantaj. În repriza secundă, oltenii au reușit să înscrie și să pună presiune pe apărarea bucureștenilor. Revenirea lui Chiricheș ar ajuta FCSB să scape de problemele defensive.

Chiricheș se resimte după accidentarea musculară

“Nu știu dacă va juca în meciul cu Dinamo, să vedem, el e foarte bine la parametri. Dă aparatele peste cap, se antrenează. Problema e că atunci când face explozie simte ceva. Înseamnă că e o problemă acolo. Să dea Dumnezeu să fie apt.

ADVERTISEMENT

Doctorii i-ar fi zis să facă o operație, nu știu care. El a spus că are un doctor italian care i-a zis să nu facă. Și doctorul nostru, specialist, a zis că nu a făcut-o, iar când face explozie simte ceva acolo, a explicat Gigi Becali care e situația lui Vlad Chiricheș la emisiunea MAX Profețiile lui Mitică.

Accidentarea lui Vlad Chiricheș a culminat și cu prima înfrângere suferită de FCSB în actualul campionat. În minutul 74 al meciului din deplasare cu UTA, Chiricheș a resimțit dureri musculare, iar primul diagnostic al medicilor nu a fost unul optimist. Fundașul celor de la FCSB nu a reușit încă să revină în urma problemelor medicale

ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de meciul cu Dinamo

Duelul cu UTA din august a marcat primul eșec al formației lui Becali și accidentarea celui mai bune plătit jucător din lot. Singura echipă care a mai reușit să o bată pe FCSB a fost Rapid, cu scorul de 2-1. Pentru FCSB urmează un alt derby, cel cu Dinamo.

“Cu Dinamo ce rivalitate? Rivalitatea este pentru suporteri Pentru mine nu a existat rivalitate, eu nu sunt fanatic. Suporterii au asta. Pentru mine, eu vreau să bag trei puncte în buzunar. Nu am nicio treabă, dar sunt în sentiment cu suporterii. Nu am chestiuni de genul acesta, să bat mai rău.

ADVERTISEMENT

Eu vreau trei puncte, eu nu am fanatisme. Asta e la galerie, la suporteri, fanatismele. E altceva. Eu nu vreau, știi care e treaba? Nu e bine să lovești în omul căzut. Ei acum sunt căzuți, nu e bine, eu nu fac asta”, a completat Gigi Becali.

FCSB ocupă prima poziție a Superligii cu 34 de puncte în 16 etape. Echipa pregătită de Charalambous are 10 victorii, 4 egaluri și 2 înfrângeri în actuala stagiune. FCSB se poate lăuda cu al 3-lea cel mai bun atac din România. Formația aflată pe primul loc a înscris 30 de goluri, cu 1 mai puțin față de rivalii Rapid și CFR.

ADVERTISEMENT

Emisiunea “Maxprofețiile lui Mitică” poate fi urmărită în fiecare luni, la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în transmisiune directă, exclusiv pe site-ul FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții, alături de cele mai interesante momente, sunt disponibile pe canalul de YouTube FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Chiriches este incert pentru meciul cu Dinamo

ADVERTISEMENT