Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cele două momente care l-au emoționat pe Șucu la FCSB – Rapid. „Sunt numai inimă”

Rapid a reușit să o învingă pe FCSB grație unui joc excelent făcut de către trupa lui Bergodi. Patronul Dan Șucu a avut numai cuvinte de laudă la adresa italianului.
07.11.2023 | 08:39
Cele doua momente care lau emotionat pe Sucu la FCSB  Rapid Sunt numai inima
Mesajul EXUBERANT al lui Dan Sucu pentru Bergodi si FANII Rapidului, dupa 2-1 cu FCSB. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la FCSB grație golurilor înscrise către Papeau și Iacob. Formația giuleșteană a tratat cu seriozitate partida, iar la pauză tabela arăta 2-0 pentru oaspeți. Dawa a reușit să reducă din diferență în partea a doua a jocului, prea puțin pentru a întoarce jocul.

Dan Șucu, emoționat de atmosfera creată de suporterii Rapidului la derby-ul cu FCSB

“M-a emoționat faptul că 2.600 de rapidiști au arătat faptul că au forță mai mare și au încurajat mai puternic echipa noastră decât un întreg stadion de 40.000 de spectatori. M-a impresionat galeria noastră.

ADVERTISEMENT

Este numai inimă, iar eu cred că deși am fost mai puțini, am dominat un stadion întreg. Am arătat că avem cea mai frumoasă galerie din România. Am fost impresionat și mândru că acești băieți și fete, au reușit să fie mai puternici decât un întreg stadion”, a declarat patronul Dan Șucu.

Rapid este pe val în Superligă. După ce etapa trecută a reușit o victorie contra celor de la Universitatea Craiova, a venit rândul FCSB-ului sa se vadă învinsă de formația giuleșteană. Rapid se află pe locul 3 în clasament, la 2 puncte de formația patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, impresionat de lacrimile lui Cristiano Bergodi

“Asta arată de unde ne tragem, noi rapidiștii, seva. Galeria este fantastică, le mulțumim, îi iubim, nu am cuvinte să îi descriu pe acești fani. Al doilea moment care m-a impresionat a fost lacrimile lui Cristiano Bergodi.

Am văzut declarațiile pe care le-a dat despre tatăl său. Este un om extraordinar, nu este doar un mare antrenor, este un tip cu un caracted deosebit, un tip sensibil. Am rămas impresionat când i-am văzut lacrimile.

ADVERTISEMENT

Am simțit această emoție pentru un tehnician, un antrenor, un om care a venit la Rapid și s-a impus. Poate nu a fost primit cu brațele deschise, dar acum, toți jucătorii și galeria au ajuns să îl aprecieze la adevărata valoare. Mulțumesc Cristiano Bergodi”, a completat Dan Șucu.

Instalat la începutul acestui sezon după plecarea neașteptată a lui Mutu, Bergodi a avut parte de un început ezitant de sezon. Conducerea i-a oferit în continuare credit italianului, iar acesta a reușit să redreseze forma echipei. Rapid nu a pierdut niciun meci în ultimele 5 confruntări.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este difuzată în fiecare luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă în direct începând cu ora 10:30 și poate fi urmărită în premieră în aceeași zi, de la ora 17:30, pe canalul oficial de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sucu il lauda pe Bergodi

ADVERTISEMENT