Sport

Gigi Becali, criză de râs în direct după FCSB – FCU Craiova 2-1: „Aoleu, ce mă doare coasta! Săracul de Mititelu”

Gigi Becali l-a învins încă o dată pe Mititelu în FCSB - FCU Craiova 2-1. Patronul oltenilor a fost dezamăgit la finalul confruntării. Nu a reușit niciodată să o bată pe FCSB.
13.11.2023 | 15:30
Gigi Becali criza de ras in direct dupa FCSB  FCU Craiova 21 Aoleu ce ma doare coasta Saracul de Mititelu
Gigi Becali, CRIZA DE RAS IN DIRECT pentru Mititelu dupa FCSB - FCU Craiova 2-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit o victorie la limită în fața celor de la FCU Craiova. Formația pregătită de Charalambous a intrat bine în meci și a rezolvat soarta partidei încă din prima repriză. La pauză, tabela arăta 2-0 pentru bucureșteni care au ținut de rezultat și au cules cele trei puncte puse în joc.

Mititelu nu l-a învins niciodată pe Becali

“Spunea astăzi cineva, un avocat, care e prieten și cu el și cu mine. El e avocatul lui, dar  vorbește cu mine mai mult. E avocatul lui, dar pe mine mă iubește mai mult. Mititelul zice ‘Ce ai mă, Dane, că mai mult ții cu Gigi’. Și mi-a zis că de 20 de ani e în fotbal și nu l-am bătut și eu o dată.

ADVERTISEMENT

Îmi vine să râd, mă doare coasta. Aoleu ce mă doare coasta. 20 de ani să stai în fotbal și să nu-l bați pe Gigi Becali măcar o dată. Vai, săracul de el, ce mă doare coasta! Vai, săracul de Mititelul, să stai 20 de ani în fotbal să nu-l bați și tu o dată pe Gigi Becali.

Dacă o dată nu m-a bătut, eu nici nu știam, acum am aflat. Nu m-a bătut o dată în 20 de ani, îți vine să râd și mă doare coasta. Băi, o dată în 20 de ani, săracul de el, săracul. Așa ceva, să cheltui zeci de milioane în fotbal și să nu-l bați o dată pe Gigi”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB a început în forță partida de pe Național Arena. Echipa lui Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut direct la atac în etapa cu numărul 16 a Superligii. FCSB venea după o serie de rezultate slabe, culminate cu înfrângerea în fața rivalilor de la Rapid. Giuleștenii au câștigat cu 2-1 și au declanșat supărarea fanilor adverși.

FCSB a învins-o pe FCU Craiova cu 2-1

Suporterii FCSB-ului s-au prezentat în număr mic pe Național Arena în ultima etapă. Temperaturile scăzute, dar și înfrângerea cu Rapid, i-au făcut pe fani să nu se deplaseze la stadion pentru duelul cu FCU Craiova. Echipa lui Gigi Becali a luat act la lipsa suporterilor pe stadion și a mărit turația.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a deschis repede scorul. Vedeta celor de la FCSB a dus scorul la 1-o încă din minutul 9 grație unei execuții de la distanță. În urma acestei reușite, Coman a ajuns la 5 goluri în 14 partide în acest sezon. Golul lui Coman vine chiar înainte de convocarea la echipa națională.

Peste doar câteva minute, FCSB a lovit din nou. Băluță a fost faultat în careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Olaru a transformat fără emoții, iar tabela arăta 2-0 pentru gazde încă din minutul 12. FCSB a schimbat apoi tactica și a trecut la o abordare mai precaută a partidei.

ADVERTISEMENT

În partea secundă a jocului, FCSB a avut un om eliminat. Crețu a văzut direct roșu după o intrare necontroloată și și-a lăsat echipa în 10 oameni. Universitatea Craiova a profitat de omul în plus și a reușit să reducă din diferență prin Blănuță. Din păcate pentru olteni, aceștia nu au reușit să întoarcă soarta jocului și să îi ofere patronului prima victorie contra lui Gigi Becali.

“Maxprofețiile lui Mitică” vă așteaptă în fiecare luni la 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, LIVE pe FANATIK.RO. Miercuri, ediția se va difuza în premieră e pe canalul YouTube Fanatik și pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Becali a castigat mereu in fata lui Mititelu

ADVERTISEMENT