Life

Rezultate Loto, joi, 27 aprilie 2023. Numerele extrase la 6/49 și Noroc. Update

Rezultatele Loto de joi, 27 aprilie 2023 la 6/49, Joker și Noroc. Care sunt numerele extrase și cine sunt românii norocoși din această zi.
27.04.2023 | 19:34
Rezultate Loto joi 27 aprilie 2023 Numerele extrase la 649 si Noroc Update
Rezultatele Loto de joi, 27 aprilie 2023. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Loteria Română organizează noi extrageri. Joi, 27 aprilie 2023, se vor afla rezultatele pentru 6/49, Joker și Noroc și cine sunt românii care au cumpărat biletele câștigătoare. Ca de fiecare dată, s-au pus în joc noi premii, cu sume uriașe.

Rezultatele Loto de joi, 27 aprilie 2023

Extragerile se vor putea afla de pe Fanatik.ro, începând cu ora 18:30 sau de pe România TV, la aceeași oră, din emisiunea ”Românii au noroc”. Se vor selecta numerele, în mod aleatoriu, pe secțiuni, iar persoanele care vor observa că le au pe toate completate, pe biletul achiziționat, înseamnă că sunt câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Ultimele extrageri au avut loc la finalul weekendului, duminică, 23 aprilie 2023. Atunci, reprezentanții Loteriei Române au oferit beneficiarilor 21.513 premii, în valoare totală de peste 2.624.400 lei. Premiile la Loto sunt reporturi, care se oferă diferit, de la o categorie la alta.

La Loto 6/49, la categoria I, este un report de peste 35 de milioane de lei, la Noroc trece de 6, 48 milioane de lei. Mai departe, la Joker, la categoria I se înregistrează un report de peste 3, 61 milioane de lei, iar la categoria a II-a peste 74.200 lei.

ADVERTISEMENT

La categoria Noroc Plus reportul cumulat are valoarea de peste 78.500 de lei. Revenind la ziua de duminică, 23 aprilie 2023, s-au dat cinci premii, la categoria a II-a. În total s-au oferit 66.734. 59 lei, pentru fiecare individ în parte.

Câștigătorii de duminică , la categoria a II-a, provin din zone precum: Piatra Neamț, Bacău, Câmpia Turzii și Comarnic. La Jokerul de duminică, din 23.04, categoria a III-a, s-au dat premii mai mici, de 60.295, 29 de lei, de fiecare.

ADVERTISEMENT

Norocoșii de la categoria a III-a sunt din Călimănești și Zimnicea. Și la categoria I s-au oferit două premii, de 495.220 lei, în parte. Românii norocoși provin din București, Sectorul 1, și Brașov.

Numerele câștigătoare extrase la Loto, joi, 27 aprilie 2023

  • Loto 6.49: 5, 7, 13, 22, 2, 36
  • Noroc:  6 6 1 3 5 4 0
  • Joker: 13, 17, 31, 4, 19 + 2
  • Noroc Plus: 7 0 6 7 9 0
  • Loto 5/40: 15, 35, 28, 26, 29, 32
  • Super Noroc:  8 4 5 1 8 8
ADVERTISEMENT

În cât timp se poate ridica premiul la Loto

Pentru ridicarea premiilor, sunt disponibile 90 de zile, adică trei luni. Cei care nu reușesc să le obțină de la sediile locale sau de unde au achiziționat biletul riscă să piardă banii câștigați. Vor trebui să aștepte noi extrageri, să cumpere alte bilete și să spere la un nou câștig.

Loteria România este una dintre cele mai vechi instituții din țară și s-a înființat pe 14 septembrie 1906. De atunci, milioane de români își încearcă norocul, știind că sunt puse în joc mari premii, prin care își pot schimba viața. Ultima oară când s-a obținut marele premiu la Loto a fost pe 2 august 2022, având valoarea de 20.573.472,67 lei.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant