Life

Un bărbat a câștigat la loto de 3 ori într-un an. Ce numere joacă mereu

O persoană a ieșit victorioasă la loto de 3 ori în 12 luni. Ce combinații de cifre a folosit pentru a ajunge la premiu.
25.04.2023 | 20:00
Un barbat a castigat la loto de 3 ori intrun an Ce numere joaca mereu
O persoană a ieșit victorioasă la loto de 3 ori în 12 luni. Ce combinații de cifre a folosit pentru a ajunge la premiu. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Un bărbat a câștigat la loto de 3 ori într-un an. Ce numere joacă mereu, potrivit unui comunicat de presă. În conturile acestuia au intrat în ultima perioadă sume impresionante de bani, ultimul câștig fiind în aprilie.

O persoană a ieșit victorioasă la loto de 3 ori în 12 luni. Ce combinații de cifre a folosit pentru a ajunge la premiu

O persoană din Maryland, Statele Unite ale Americii, a ieșit victorioasă la loto de 3 ori în 12 luni. Bărbatul în vârstă de 52 de ani, care a rămas anonim, a folosit aceleași combinații de cifre pentru a ajunge la premiu.

ADVERTISEMENT

Numărul norocos care i-a adus pe 13 aprilie 2023, un câștig de 50.000 de dolari, a fost 48548. Pe același a mizat și la ultimele două extrageri care i-au adus un total de 100.000 de dolari, acestea fiind achiziționate pe 18 aprilie 2022.

„Joc la loterie tot timpul. Nu știi niciodată”, a declarat americanul care susține că oamenii trebuie să joace o perioadă mai lungă dacă vor să câștige la loto, notează insider.com. Acesta a achitat un bilet de doar 1 dolar.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul anonim nu a realizat că a câștigat prima oară, vestea venind de la soția sa care l-a sunat și l-a anunțat. La momentul respectiv bărbatul de 52 de ani plănuia să cumpere o motocicletă de teren pentru fiul soției sale.

Ce face bărbatul cu premiul de la loto

Bărbatul care a câștigat de 3 ori în 12 luni este cunoscut în prezent drept „marele câștigător”. Americanul este șofer de camion și de această dată a declarat că vrea să folosească premiul de la loto pentru o vacanță.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul a mai adăugat că vrea să-i încurajeze pe alții care joacă la loterie să nu renunțe la propriile numere norocoase pentru că nu se știe niciodată când vor fi extrase. E foarte important să continue să joace.

Și acesta nu este singurul caz. O familie a dezvăluit că a câștigat de 3 ori la loto cu aceleași numere, în numai două săptămâni. Premiul cumulat se ridică la valoarea de 300.000 de dolari, ultimul câștig fiind ridicat în martie.

ADVERTISEMENT

Potrivit spuselor jucătorilor, biletele au fost achiziționate inițial din bacșișurile primite de la locul de muncă. Aceștia au mizat pe numerele consecutive de la 1 la 10 și au ajuns să le nimerească pe toate. Și-au cumpărat o mașină nouă.

ADVERTISEMENT
Tags: