Life

Rihanna a schimbat trei ținute la Premiile Oscar 2023. Însărcinată pentru a doua oară, a făcut spectacol pe scenă

Rihanna, apariție spectaculoasă la Premiile Oscar 2023! A interpretat piesa Lift Me Up, care i-ar fi putut aduce primul trofeu, iar iubitul a susținut-o mândru din mulțime.
13.03.2023 | 05:48
Rihanna a schimbat trei tinute la Premiile Oscar 2023 Insarcinata pentru a doua oara a facut spectacol pe scena
Graviduța Rihanna, show la Gala Premiilor Oscar 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Rihanna și-a arătat cu mândrie burtica la Gala Premiilor Oscar 2023. Piesa Lift Me Up- de pe coloana sonoră a filmului Pantera Neagră: Wakanda Forever- i-a adus prima nominalizare, însă premiul a fost câștigat de „Naatu Naatu” din „RRR”.

Rihanna, spectaculoasă la Premiile Oscar 2023

Rihanna a bifat o altă apariție de senzație. Cântăreața s-a prezentat la Gala Premiilor Oscar 2023 purtând un tricou Eagles, adidași Black Vans, o pălărie verde, o geantă asortată, ochelari de soare și cercei rotunzi de aur- împreună cu brățară și un colier asortate.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, însă, ea s-a schimbat într-un costum din două piese, compus din dintr-un sutien de piele, o bluză transparentă și o fustă maxi, tot de piele. Piesa includea decupaje în dreptul burții de gravidă și trenă pentru un efect dramatic și a fost accesorizată cu bijuterii proeminente și tocuri. Vedeta pop avea părul prins într-un coc și a ales un machiaj al ochilor auriu, blush trandafiriu și un ruj roșu aprins.

Ulterior, Rihanna s-a schimbat din nou- pentru a urca pe scenă și a interpreta piesa Lift Me Up- de pe coloana sonoră a filmului Pantera Neagră: Wakanda Forever, cea care i-a adus prima nominalizare la Oscar, la categoria „cel mai bun cântec original”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă premiul a ajuns la „Naatu Naatu” din „RRR”, Rihanna a făcut spectacol, purtând un sutien negru și o pelerină din cristale pe care a combinat-o cu pantaloni negri- decorați de asemenea cu un imprimeu floral auriu.

Look-ul a fost făcut la comandă pentru ea de Maison Margiela  (John Galliano) și a fost completat cu pantofi negri, mănuși de piele, mai multe coliere cu diamante, o brățară groasă, inel și cercei- toate cu pietre prețioase.

ADVERTISEMENT

ASAP Rocky nu s-a fotografiat alături de Rihanna

Iubitul și tatăl celor doi copii ai Rihannei, ASAP Rocky, nu s-a oprit în fața fotografiilor pentru a poza alături de artistă, însă atunci când aceasta a interpretat prima piesă pe care a lansat-o în 6 ani, el a susținut-o de pe margine. Îmbrăcat într-un costum alb, cântărețul a a ovaționat-o cu mândrie pe Rihanna după prestația acesteia.

Într-un interviu acordat recent, Regizorul Black Panther, Ryan Coogler a vorbit despre cum a reușit să o convingă pe Rihanna să pună capăt pauzei lungi pe care a luat-o de la cariera sa muzicală. El a explicat că și-a dorit ca piesa de închidere a filmului să onoreze nu numai memoria starului principal Chadwick Boseman, care a murit în 2020, ci să reflecte și experiența parentală.

ADVERTISEMENT

„Este experiența ei cu pierderea acolo și ea este mamă. Ea este o persoană nouă acum. O aud în vocea ei. Este ea, dar este o nouă ea”, a declarat regizorul Ryan Coogler pentru The Hollywood Reporter.

Rihanna a anunțat că este însărcinată a doua oară la Super Bowl

Luna trecută, Rihanna a susținut concertul de la jumătatea Super Bowl, unde a anunțat subtil faptul că ea și ASAP Rocky urmează să devină părinți pentru a doua oară anul acesta.

Chiar dacă s-a gândit serios dacă să cânte sau nu, gândindu-se la faptul că devenise mamă de puțin timp atunci când a primit propunerea, Rihanna a susținut că maternitatea i-a dat o altă putere: „Când devii mamă, se întâmplă ceva și simți că ai putea să învingi lumea, poți face orice”, a declarat artista în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT