Life

Rihanna a făcut senzație la Paris Fashion Week. Și-a arătat burtica de gravidă într-o ținută transparentă Dior

Rihanna spune 'nu' categoric hainelor clasice pentru gravide. Cântăreața a înfruntat frigul într-o rochie transparentă și lenjerie intimă, la Paris Fashion Week.
02.03.2022 | 19:11
Rihanna a facut senzatie la Paris Fashion Week Sia aratat burtica de gravida intro tinuta transparenta Dior
Rihanna a făcut senzație la Paris Fashion Week. Foto: Hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rihanna a atras toate privirile cu apariția sa la Paris Fashion Week. Cântăreața, în vârstă de 34 ani, este însărcinată, însă hainele clasice destinate gravidelor nu sunt pe gustul său. Riri a înfruntat frigul și a purtat o rochie transparentă Dior.

Rihanna, cel mai senzațional look de când este însărcinată

rihanna-gravida
Rihanna a purtat o rochie transparentă Dior.
Foto: Hepta.ro

În acest moment, deținătoarea Fenty pare că vrea să concureze cu ea însăși atunci când vine vorba de hainele de maternitate. Ajunsă la Paris Fashion Week, Rihanna a uimit din nou cu ținuta sa, scrie Vogue.uk.

ADVERTISEMENT

A înfruntat temperaturi scăzute, de mai puțin de 2 grade Celsius, într-o rochie transparentă Dior. Materialul a lăsat la vedere lenjeria din dantelă a frumoasei artiste.

Rihanna a optat pentru un set negru, cu un sutien tip bralette. Ea a asortat ținuta revelatoare cu o pereche de cizme până la genunchi și o haină neagră pe care a purtat-o peste umeri, acoperindu-i partea din spate a corpului.

ADVERTISEMENT

Cântăreața pop a adăugat un plus de strălucire look-ului ei cu bijuterii extravagante, cercei, coliere și inele care reflectau lumina soarelui în timp ce mergea la prezentarea de modă.

Rihanna și-a anunțat sarcina în luna ianuarie

La sfârșitul lunii ianuarie, Rihanna și-a încântat fanii atunci când a anunțat că este însărcinată cu iubitul A$AP Rocky, alias Rakim Mayers, în vârstă de 33 de ani. Ea a vorbit despre schimbările prin care trece corpul său.

ADVERTISEMENT

„Sânii mei au crescut într-o săptămână. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să te facă să simți că trebuie să te ascunzi și că nu poți fi sexy.

Așa că încerc lucruri pe care s-ar putea să nu fi avut încrederea să le încerc înainte de a rămâne însărcinată. Cu cât sunt mai cu bretele, cu atât mai subțiri și cu cât sunt mai multe decupaje, cu atât mai bine pentru mine.”,  a declarat artista, conform Mirror.uk.

ADVERTISEMENT