Life

Rihanna, în culmea disperării după arestarea lui ASAP Rocky: ”Plânge fără oprire”

Rihanna trece prin momente grele după arestarea iubitului, ASAP Rocky, care este acuzat de atac armat. Cântăreața nu-și revine și nu se poate opri din plâns.
22.04.2022 | 22:36
Rihanna in culmea disperarii dupa arestarea lui ASAP Rocky Plange fara oprire
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață este în culmea disperării după arestarea artistului în vârstă de 33 de ani, alături de care urmează să devină mamă pentru prima oară. Rapperul american a ajuns miercuri, 20 aprilie, în spatele gratiilor.

Rihanna, momente grele după arestarea iubitului. ASAP Rocky, acuzat de atac armat

Rihanna și partenerul de viață, pe numele său real Rakim Mayers, au fost așteptați de oamenii legii pe aeroportul din Los Angeles, unde după aterizare ar fi trebuit să meargă la o petrecere. De atunci solista nu-și poate reveni.

ADVERTISEMENT

„A fost acolo când Rocky a fost arestat și de atunci plânge fără oprire. Este însărcinată în mare măsură și acestea sunt acuzații foarte grave, este un scenariu de coșmar pentru ea.

Rihanna a fost foarte, foarte supărată și stresată de arestarea lui Rocky. Nu este cel mai bun moment pentru ea să treacă prin astfel de emoții negative”, a declarat o persoană apropiată cântăreței pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a văzut nevoită să amâne petrecerea pe care o avea programată pentru dezvăluirea sexului bebelușului care crește în pântecele sale. Artista nu le-a spus fanilor dacă urmească să nască o fetiță sau un băiat.

Rihanna, stresată legat de arestarea iubitului ei

Rihanna este extrem de stresată și se teme că va naște fără să-l aibă aproape pe rapper. Cântărețul a fost arestat în legătură cu un atac cu armă de foc, care a avut loc în 2021. Oamenii legii au descins la locuința sa, în timp ce îl săltau de pe aeroport.

ADVERTISEMENT

Iubitul celebrei artiste a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune în valoare de 550.000 de lei, deși poliția crede că este vinovat. Cu toate acestea asupra sa nu s-a găsit arma crimei.

Mai exact, incidentul ar fi avut loc pe data de 6 noiembrie, în zona Hollywood, în jurul orei 22:15. Se presupune că ASAP Rocky și presupusa victimă se știau dinainte.

ADVERTISEMENT
Tags: