Life

Ritualul care te ajută să atragi banii ca un magnet în 2024. Așa elimini blocajele energetice și atragi prosperitatea în viața ta

Ceremonia care te ajută să ai lipici la finanțe în 2024. În acest fel scapi de blocajele energetice și ademenești bogăția.
20.12.2023 | 08:57
Ritualul care te ajuta sa atragi banii ca un magnet in 2024 Asa elimini blocajele energetice si atragi prosperitatea in viata ta
Ceremonia care te ajută să ai lipici la finanțe în 2024. În acest fel scapi de blocajele energetice și ademenești bogăția. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ritualul care te ajută să atragi banii ca un magnet în 2024. Așa elimini blocajele energetice și atragi prosperitatea în viața ta. Descoperă în rândurile de mai jos care este planta minune care te va ajuta în acest scop!

Ceremonia care te ajută să ai lipici la finanțe în 2024. În acest fel scapi de blocajele energetice și ademenești bogăția

Ceremonia care te ajută să ai lipici la finanțe în 2024. În acest fel scapi de blocajele energetice și ademenești bogăția asupra ta. Specialiștii susțin că este vorba de un răsad care se folosește de obicei în ceaiuri.

ADVERTISEMENT

Acesta are numeroase proprietăți asupra organismului uman, însă puțină lume știe că are și scopuri ezoterice. Mai exact, menta este cea care te va ajuta să scapi de piedicile care stau în calea ta pentru a obține banii doriți.

Planta are rolul de a atrage abundența și norocul. Potrivit click.ro, tot ce trebuie să faci pentru a aduce binecuvântarea financiară în viața ta este să te asiguri, în primul rând, că ai în locuință 13 frunze de mentă.

ADVERTISEMENT

Numărul este asociat cu ghinion și reprezintă cheia pentru a scăpa de toate tipurile de blocaje energetice care împiedică banii să ajungă la tine. În al doilea rând, este bine să iei în calcul ca planta să fie proaspătă.

Cum se face ritualul pentru bani

Ritualul pentru atragerea banilor mai spune că mai e nevoie de un pahar cu apă, o tămâie cu scorțișoară și un recipient. Așadar, pentru a atrage norocul trebuie să pui cele 13 frunze de mentă la periferia paharului cu apă și apoi să se scufunde una câte una.

ADVERTISEMENT

Lasă-le apoi să plutească în apă și activează tămâia cu scorțișoară. Cele două ingrediente au rolul de a efectua o curățare energetică și în plus, arată că totul este bine echilibrat în spațiul în care are loc ceremonia.

Mai mult, aceste elemente fac ca abundența să înceapă să curgă economic. Tămâia se aprinde în vas și se înconjoară paharul cu apă cu aroma sa. În același timp se îndepărtează frunzele ca fumul să le pătrundă cât mai bine.

ADVERTISEMENT

La finalul ritualului se recomandă ca frunzele să fie păstrate în interiorul paharului. Acesta se pune într-un loc apropiat de ușa de la intrarea în casă. În felul acesta menta va permite intrarea energiilor pozitive în locuință.

ADVERTISEMENT