Life

Copacul pe care să îl plantezi dacă vrei să atragi norocul în casă. Trebuie să stea doar într-o parte a curții

Dacă vrei să atragi norocul în casă, copacul pe care trebuie să îl plantezi e nevoie să fie amplasat într-o anumită parte a curții.
31.10.2023 | 11:17
Copacul pe care sa il plantezi daca vrei sa atragi norocul in casa Trebuie sa stea doar intro parte a curtii
Copacul pe care să îl plantezi dacă vrei să atragi norocul în casă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai că există un copac pe care dacă îl plantezi în curte atragi norocul în casă? Ai grijă însă unde îl pui. Acesta trebuie să stea doar într-o anumită parte din grădina ta pentru a aduce prosperitate.

Copacul pe care să îl plantezi dacă vrei să atragi norocul în casă

Copacii sunt esențiali. Aceștia ne oferă tot oxigenul de care avem nevoie. De asemenea, despre ei se spune că au și anumite semnificații simbolice, în special când sunt plantați în curte.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cu ajutorul unor copaci poți să ai o mulțime de beneficii. Alții aduc prosperitate liniște, dar și energie pozitivă asupra întregii familii, alături de armonie și dragoste. Își pot schimba viața.

Ce copac să ai, deci, în curte ca să atragi norocul în casă? Cireșul. Acest copac aduce prosperitate, dar și fertilitate în familie. Este important însă ca acesta să fie plantat chiar lângă locuință și nicidecum în fundul curții.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se mai spune că dacă prăjești carne lângă cireș, atunci atragi banii ca un magnet în viața ta. Iar acesta nu este singurul copac care poate să îți ascută astfel de beneficii.

De ce să îți plantezi un brad în curte

Și banalul brad este pe listă. Pe lângă faptul că este un copac frumos și mai mereu verde, bradul are o energie aparte pe care o transmite mai departe. Acest copac aduce iubire în familie și de asemenea, atrage o atmosferă calmă. 

ADVERTISEMENT

Un alt copac pe care îl poți planta, încărcat cu energie, este ienupărul. Se spune despre el că poate să țină energia negativă la distanță. Acest copac trebuie însă plantat fix la poartă.

Măceșul, dar și salcâmul reprezintă de asemenea o alegere bună. Aduc energie pozitivă, dragoste, dar și fericire în interiorul familiei. Cei doi copaci trebuie de asemenea plantați lângă casă.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă vrei să atragi norocul în casă, bazează-te pe acești copaci. Nu doar că îți vor face grădina să arate mult mai frumoasă și mai parfumată, dar cu siguranță ajungi să simți și energia lor pozitivă.

ADVERTISEMENT