News

Robert de Niro din Iași, prins în timp ce încerca să facă trafic de droguri. Anunțul DIICOT

10.06.2020 | 17:52
Robert de Niro din Iasi prins in timp ce incerca sa faca trafic de droguri Anuntul DIICOT
Buletin fals pe numele lui Robert de Niro. Foto: ziaruldeiasi
ADVERTISEMENT

„Robert de Niro” din Iași a fost prins cu o sacoșă de droguri de mare risc pe o stradă din oraș. De Niro, pe numele său real Sorin Bulgaru, fusese eliberat recent din închisoare, după ce a încercat să înșele mai mulți oameni folosind buletine false.

„Robert de Niro” din Iași, arestat pentru trafic de droguri

Porecla de „Robert de Niro” i-a fost datădupă ce oamenii legii i-au găsit un buletin fals cu poza și numele celebrului actor de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bărbatul a folosit identitatea lui Robert de Niro pentru a face fraudolos credite. Sătul probabil de vremurile în care încerca să înșele băncile, bărbatul s-a reprofilat pe trafic de droguri când a ieșit din închisoare.

Din păcate pentru el, polițiștii l-au prins cu o cantitate impresionantă de ecstasy asupra sa. Bulgaru, care era monitorizat atent de oamenii legii, avea asupra sa 1.373 de comprimate ecstasy. Mai mult, polițiștii au găsit 15 grame de fragmente de pastile ecstasy în apartamentul lui „de Niro” din cartierul Nicolina.

ADVERTISEMENT

Sorin Bulgaria abia ieșise din închisoare, fiind eliberat condiționat. Cel mai probabil, bărbatul se va întoarce după gratii pentru o perioadă lungă de timp, conform ziaruldeiasi.

„În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul B.S. a deţinut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA) şi ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienţi cărora să le poată comercializa engros. La data de 8 iunie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului B.S. în timp ce acesta deţinea asupra sa un număr de 1.373 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze”, au tranmis reprezentanții DIICOT Iași.

ADVERTISEMENT

Sorin Bulgaru a fost condamnat în 2011 la 9 ani de închisoare pentru fals, uz de fals și înșelăciune, după ce a falsificat un buletin cu chipul lui Robert de Niro pentru a înșela băncile.

Șocant este faptul că mai multe bănci nu și-au dat seama de situație, în condițiile în care buletinul era evident făcut în batjocură, la părinții omului fiind trecuți Madona și Anthony.

ADVERTISEMENT

De asemenea, infractoriul convingea persoane nevoiașe să meargă la bancă pentru a solicita împrumuturi, provocând un prejudiciu de 60.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: