Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță dezvăluie discuția pe care a avut-o în vestiarul lui Sabău înainte de Rapid – U Cluj 2-3. I-a spus toată tactica!

Universitatea Cluj a reușit să producă șocul etapei cu numărul 17. Formația lui Ovidiu Sabău a revenit de la 2-0 pe Giulești și a reușit să se impună cu 3-2.
28.11.2023 | 17:01
Robert Nita dezvaluie discutia pe care a avuto in vestiarul lui Sabau inainte de Rapid  U Cluj 23 Ia spus toata tactica
“A facut MECIUL VIETII!” Cine e EROUL NECUNOSCUT din Rapid - U Cluj 2-3. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău a reușit să îi administreze Rapidului prima înfrângere din luna august. Șocul produs în Giulești a fost cu atât mai mare în condițiile în care Rapid a condus jocul cu 2-0. Împrumutat de la FCSB, Ianis Stoica a marcat golul decisiv care o ține pe Rapid departe de locul 1.

Sabău a amuțit Giuleștiul

“Victorie mare a lui Sabău și a jucătorilor, a terodactililor, a dinozaurilor cum le zicem noi aici. Terodactilii au decolat în Giulești, s-au transformat în gigantozauri și au învins Rapidul”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Am fost la vestiare înainte de meci, știi că eu mă duc mai devreme cu o oră, o oră și ceva. Era ușa deschisă la tunelul care duce spre vestiarul oaspeților și m-a văzut Neluțu. M-a invitat înăuntru am stat cu el la biroul oaspeților. E un spațiu dedicat antrenorilor, am stat puțin de vorbă.

Și la un moment dat l-am întrebat pentru că eram curios. Mă, Neluțu, cum joci astăzi? A zis că a analizat foarte bine și că vrea să atace. să le pună probleme din minutul 1. Aici cu publicul, cu presiunea, oricât ai sta de bine, nu reziști”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Rapid a ratat șansa de a urca pe locul 2

În urma acestui rezultat, Rapid se menține pe poziția a 3-a în Superligă, cu 30 de puncte. Formația lui Bergodi a ratat șansa de a urca pe locul secund al clasamentului. În cealaltă tabără, U Cluj ocupă poziția a 7-a în clasament cu 23 de puncte.

“Eu am pus cu Popică în față, aici să vină Ianis Stoica, cu Nistor în spate. La 7 și 10 am avut discuția, peste o oră începea meciul. Eram cu ușa deschisă la vestiar acolo la ei, m-a văzut și m-a invitat înăuntru. Nu știam echipele pentru că nu aveam foaia de joc.

ADVERTISEMENT

Și i-am zis că de ce a venit în Giulești să atace, iar el mi-a zis că pe Giulești, la publicul din tribună, dacă nu pui presiune nu ai șanse. Cu o oră înainte de meci vine domnul Tăbârcă și aduce echipa. I-am zis lui Neluțu că e curajos.

El a zis că altfel nu are nici o șansă. Că dacă se apără și stă să treacă timpul nu are șanse, trebuie să pună presiune și să marcheze. La 2-0 abia așteptam să îi zic că a venit el să atace, că a luat 5″, a competat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sabau a mizat pe cartea atacului

 

ADVERTISEMENT