Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Bă, tu câți ani ai?” Dragomir a dezvăluit discuția sa cu Dan Nistor și secretul remontadei din Giulești

Dan Nistor l-a impresionat pe Dumitru Dragomir. „Decarul” lui „U” Cluj a făcut un meci excelent în Giulești.
28.11.2023 | 13:36
Ba tu cati ani ai Dragomir a dezvaluit discutia sa cu Dan Nistor si secretul remontadei din Giulesti
„Bă, tu câți ani?” Dragomir a dezvăluit discuția sa cu Dan Nistor și secretul remontadei din Giulești. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a intervenit la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după Rapid – „U” Cluj 2-3. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal l-a lăudat pe veteranul Dan Nistor.

Dan Nistor, lăudat de Dumitru Dragomir. Ce discuție au avut cei doi

Remontada de senzație în Giulești în ultimul meci al etapei a 17-a din SuperLiga. Deși a fost condusă cu 0-2 de formația gazdă, Universitatea Cluj a revenit senzațional și a reușit să se impună cu 3-2. Chiar dacă nu și-a trecut numele pe tabela de marcaj, Dan Nisto a avut o prestație excelentă.

ADVERTISEMENT

„Rapid a pierdut din cauza experienței pe care o au cei de la Universitatea Cluj. Cât au alergat bătrânii de la Universitatea Cluj. Am stat de vorba cu ei. L-am întrebat pe Nistor Bă, tu câți ani ai? Mi-a zis 35. La cum alergi, mai joci 7-8 ani, i-am zis. Și Nistor mi-a zis Nea Mitică, nu 7-8, dar 5 sigur mai joc!

I-a făcut praf cu experiența. Cu experiența i-a bătut. Au schimbat tactica de joc din mers. Neluțu i-a bătut tactic. (n.r. l-a bătut pe Bergodi?) Vai de mine și de mine. La 2-0 trebuie să schimbe mijlocul terenului. Pe Ioniță l-a schimbat abia în minutul 80.

ADVERTISEMENT

Trebuia să bage 2-3 proaspeți. Pe unul în fața fundașilor centrali, că acolo i-a curățat. Tactic i-a curățat Sabău! Parcă jucau în curtea școlii. Nistor dribla pe linia lui 16 metri. A dat niște pase, mamă, mamă”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANVOVICI.

Dan Nistor, după victoria din Giulești: „Îmi doresc mult să ajut echipa”

Dan Nistor e ca vinul. Ajuns la 35 de ani playmakerul „șepcilor roșii” are nu mai puțin de opt goluri și șase assisturi în acest sezon de SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Am avut un meci destul de greu, cu un public senzațional. Din punctul meu de vedere, e publicul cel mai tare din Liga 1. Eu sincer îmi doresc foarte mult să-mi ajut echipa. Această echipă merită, acest oraș merită”,  a spus Dan Nistor la finalul meciului din Giulești.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

„Bă, tu câți ani?” Dragomir a dezvăluit discuția sa cu Dan Nistor și secretul remontadei din Giulești

ADVERTISEMENT