Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, după Rapid-CFR Cluj 1-4: “O echipă labilă psihic!”. Un alt fost rapidist, șocat de umilința din Giulești

Fostul atacant al Rapidului, Robert Niță, a criticat fără rețineri prestația Rapidului, după înfrângerea fără drept de apel împotriva CFR-ului.
07.04.2024 | 09:00
Robert Nita dupa RapidCFR Cluj 14 O echipa labila psihic Un alt fost rapidist socat de umilinta din Giulesti
Robert Niță a comentat prestația rapidiștilor lui Bergodi după înfrângerea cu CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid și CFR Cluj s-au întâlnit în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii. Miza partidei a fost lupta pentru un loc de cupă europeană. Giuleștenii lui Cristiano Bergodi au părut hipnotizați la începutul partidei.

Robert Niță: “Au driblat în patru labe”

În minutul șapte scorul era deja 2-0 pentru CFR Cluj, cu o dublă din partea lui Bîrligea. Până la pauză, rezultatul era deja șocant, 4-0, cu un hat-trick al lui Bîrligea. Fostul rapidist, Robert Niță, a comentat într-un stil nemilos partida în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a lăudat echipa CFR-ului în urma victoriei clare din Giulești. Analistul consideră că un moment cheie al partidei s-a petrecut în minutul șapte când Aioanei a greșit decisiv la golul de 2-0, marcat de Bîrligea.

“Rapid este o echipă labilă psihic. Am văzut asta și la meciul de la Craiova. Am văzut o echipă foarte bună a CFR-ului în această seară. Victorie fără dubii a lor, nu se pune problema. A fost un moment important în minutul șapte. Se face 2-0 după o greșeală a lui Aioani, dar nu există nicio scuză pentru rezultat, pentru atitudine.

ADVERTISEMENT

Dican a speculat forma mai puțină a Rapidului și iată că 4 au luat, 4 au dat. Este important ce va spune și Adrian Mutu, pentur că este o diferență de la cer la pământ.

De la o prestație jalnică împotriva unei divizionare B, la galopul acesta de sănătate împotriva Rapidului. O echip slabă care nu are nimic în comun cu o echipă care se bate cu locurile 1-3.

ADVERTISEMENT

Discutam în studio înainte de meci că diferența se va face pe benzi, unde Otele e net superior lui Braun. Otele a făcut tot ce vrea. Îmi cer scuze dacă jignesc pe cineva dar…jucătorii CFR-ului driblau în patru labe.

Este o fază pe partea dreaptă de atac a lor, când  un fotbalist al CFR-ului cade, se redresează în patru labe și trece de un rapidist”, a declarat Robert Niță în cadrul FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Tăios la adresa lui Bergodi

Robert Niță nu a avut milă de antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi. Fostul atacant al Rapidului a criticat dur stilul italianului, unele schimbări și tactica folosită la dezastrul cu CFR-ul. de pe arena din Giulești.

“Nu înțeleg schimbarea tânărului Bădescu. Nu înțeleg această obsesie a lui Bergodi de a juca mereu cu doi închizători, când trebuie să-ți asumi niște riscuri. Asta mai ales după experiența meciului de la Craiova”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

Moldovan, în stare de șoc

Fostul antrenor al Rapidului, Viorel Moldovan, s-a declarat șocat după desfășurarea partidei din Giulești. Prezent în studioul FANATIK SUPERLIGA, Moldovan consideră că Bergodi trebuie demis.

“Eu sunt în stare de soc, dacă îmi spunea cineva înainte de joc ca ăsta ar fi fost desfășurarea partidei, nu credeam. Am văzut niște jucători ai CFR-ului care au evoluat extrem de bine. Trebuie să se întâmple ceva. Bergodi trebuie demis”, a declarat Viorel Moldovan la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

Tot pe tema partidei din Giulești a comentat și Vivi Răchită. Fostul fundaș al Petrolului consideră că formația clujeană a condus clar partida ș ia avut o prestație solidă pe aprcursul celor 90 de minute.

“O primă repriză în care CFR-ul a subordonat Rapidul. A jucat sus, a marcat mult, Deac a urcat în zona centrală și uite că Bîrligea a marcat 3 goluri. CFR-ul a fost o echipă solidă. Acel CFR care a marcat din faze fixe, care s-a apărat bine, ca pe vremea lui Dan Petrescu”, a declarat Răchită la FANATIK SUPERLIGA, pe Priam Sport 1.

 

ADVERTISEMENT
Tags: