Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niţă, pariu cu Florin Manea pe transferul lui Borza: “Îţi dau o ladă de şampanie”

Robert Niță și Florin Manea s-au contrat pe cota de piață a lui Andrei Borza. Jucătorul în vârstă de 17 ani și-a câștigat locul de titular în echipa Rapidului.
15.11.2023 | 11:52
Robert Nita pariu cu Florin Manea pe transferul lui Borza Iti dau o lada de sampanie
Robert Nita si Florin Manea, CONTRE IN DIRECT pe TRANSFERUL lui Borza de la Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Andrei Borza a fost adus la Rapid de la Farul contra sumei de 1 milion de euro. Campion al României cu formația lui Gică Hagi, Borza a venit la Rapid în speranța că va lua din nou titlul. De la aducerea sa la echipă, flancul stâng al apărării este mai solid ca oricand, iar rezultatele au început să apară.

Contre Robert Niță – Florin Manea pe subiectul Andrei Borza

“Borza vine campion al României, vine titular de la echipa națională de tineret. Sefer juca din când în când. Compară și cotele jucătorilor când au fost aduși. Sefer era un titular în care tu ai crezut, Borza era titular la echipa națională a României și la campioana României”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Dacă dai 1 milion pe Borza, cum e? Și Sefer era la națională la U19. Compară 5 mii cu un milion, e o diferență mare. Fac un pariu cu tine, dacă Borza se vinde cu peste 1 milion, îți dau o ladă de șampanie”, i-a răspuns vehement Florin Manea.

“Dar vezi că eu beau șampanie scumpă”, a glumit Robert Niță, iar Florin Manea a replicat: “Nu contează, eu am bani mulți Robert”. “Doamne ajută, vezi că mi-a stat ceasul de când vorbim. Hai să îți spun un lucru. Eu cred că Borza se vinde la 2 milioane.”, a completat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Rapid poate da lovitura cu Andrei Borza

Borza a făcut pasul și la echipa națională de seniori. Edi Iordănescu l-a convocat la precedentele partide din octombrie, cu Belarus și Andorra, și se anunță a fi o soluție bună pentru viitorul flancului stâng al echipei. În vârstă de 17 ani, Andrei Borza a jucat pentru toate categoriile de tineret ale României.

“Eu am auzit că are clauză de reziliere de 1.8 milioane. Dacă e așa, e grav. Așa am auzit că au pus clauză de reziliere 1.8 milioane de euro. Nu știu, dar se poate verifica la Federația Română de Fotbal. Eu nu cred că se vinde pe un milion și jumătate.

ADVERTISEMENT

Nici în perspectivă ,eu nu cred. În primul rând e fundaș stângă, pe fundașii stânga nu se dau mulți bani. Nu am nimic cu copilul, îmi place de Borza, dar nu cred că poate să joace în Premier League, nu cred că poate să joace în Italia.

În Olanda, în Belgia, merge. Pe un fundaș stângă maxim 2 milioane, dar nu o să dea. Dar rămâne pariul. Tu poți să dai o masă, că eu nu prea beau”, a mai spus Florin Manea.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct, de la 10:30 și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Contre pe seama lui Borza

ADVERTISEMENT