Sport

Roger Federer, reverenţă în faţa lui Leo Messi: “Driblează ca un magician, iar pasele sale sunt opere de artă”

Roger Federer a avut cuvinte superbe la adresa lui Leo Messi, care a intrat în top 100 cei mai influenţi oameni ai planetei, conform Time.
14.09.2023 | 15:16
Roger Federer reverenta in fata lui Leo Messi Dribleaza ca un magician iar pasele sale sunt opere de arta
Roger Federer, reverenţă în faţa lui Leo Messi: "Driblează ca un magician, iar pasele sale sunt opere de artă".
ADVERTISEMENT

“Time” a publicat o listă cu cei mai influenţi 100 de oameni ai planetei, iar unul dintre ei este Leo Messi. Roger Federer a fost desemnat să scrie câteva cuvinte despre superstarul argentinian, având numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Roger Federer, reverenţă în faţa lui Leo Messi: “Driblează ca un magician”

Elveţianul este impresionat de cum a evoluat Leo Messi de-a lungul anilor, precizând că titlul mondial câştigat de Argentina în Qatar a avut un impact global:

ADVERTISEMENT

“Ceea ce remarc la Messi este constanța sa de-a lungul anilor. E greu de ajuns la asta și de menținut. Driblează ca un magician, iar pasele sale sunt opere de artă. Anticiparea și conștientizarea jocului sunt dincolo de limite.

Cariera mea a ajuns la final. Acum realizez câte greutate stă pe umerii atleților. Dar în viața noastră de zi cu zi nu realizăm asta. Pentru un jucător ca Messi această greutate e și mai mare deoarece reprezintă un club de renume și o națională pasionată.

ADVERTISEMENT

“Sper că vom putea vedea creativitatea sa unică și măestria sa încă ceva timp”

Victoria Argentinei de la Cupa Mondială a fost magnifică. Milioane de fani au ieșit pe străzile din Buenos Aires pentru a sărbători și a fost un moment uluitor în sport, care a ajuns în toată lumea.

Chiar și cei care nu se uită la fotbal au înțeles impactul celui mai popular sport din lume. Când eram mai mic, Maradona și Batistuta erau jucătorii mei favoriți din Argentina. Am fost destul de norocos încât să îi cunosc pe amândoi. M-au inspirat.

ADVERTISEMENT

Acum Messi poate inspira generațiile viitoare. Sper că vom putea vedea creativitatea sa unică și măestria sa încă ceva timp. Nu clipiți prea des atunci când Messi e pe teren. S-ar putea să ratați ceva incredibil de la omul momentului. Îți mulțumesc, Leo”, a scris Roger Federer pentru Time.

Leo Messi, favorit pentru un nou “Balon de Aur”

Leo Messi este mare favorit să câştige şi al 8-lea “Balon de Aur”. Este pentru prima dată când marele rival, Cristiano Ronaldo, nu prinde lista scurtă de 30 de jucători care se bat pentru cel mai important trofeu individual din fotbal.

ADVERTISEMENT

Superstarul argentinian are evoluţii formidabile în tricoul lui Inter Miami. Americanii au dat cea mai tare lovitură de imagine în vară, când au reuşit să îl ia din postura de jucător liber pe Leo Messi.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 2,90 este pentru pronosticul „peste 4 goluri” la meciul Atlanta United – Inter Miami

ADVERTISEMENT