News

Român de 14 ani, prins cu 100 km/h pe străzile din Viena: ”Mergeam la fast-food”

Un român de doar 14 ani a fost prins circulând cu peste 100 km / h prin Viena. Le-a spus polițiștilor că merge la fast-food.
02.05.2024 | 11:37
Roman de 14 ani prins cu 100 kmh pe strazile din Viena Mergeam la fastfood
Un român de 14 ani a provocat haos pe străzile din Viena: a luat mașina mamei și s-a dus la fast-food. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român de doar 14 ani a pus pe jar poliția din Viena, la începutul acestei săptămâni. Copilul a luat mașina mamei sale și a pornit alături de un alt prieten către un fast-food.

Un român de 14 ani a provocat haos pe străzile din Viena: a luat mașina mamei și s-a dus la fast-food

Aventura conaționalului nostru a avut loc luni seara. Atunci, o urmărire ca în filme a avut loc pe străzile din Viena. În timpul acestei curse nebune, băiatul a condus cu viteză de peste 100 km/h.

ADVERTISEMENT

A făcut asta inclusiv prin zona pietonală din Favoriten. În cele din urmă, după mai multe tentative, polițiștii au reușit să-l oprească și să-i rețină pe adolescent. Senin, el le-a spus că ”doar” mergea către un fast-food.

Cei de la Ziarul Românesc au prezentat filmul acestui incident. Totul a început luni seara. În jurul orei 22.00, polițiștii au observat mașina în zona Favoriten.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, agenții au încercat să-l oprească pe șofer făcându-i semne cu mâna. Românul nu s-a conformat, ba dimpotrivă. Mașina sa a accelerat, mergând direct spre agenți.

În ultimul moment, polițiștii au reușit să-și mute mașina de patrulare și să se pună în siguranță. Copilul a gonit către alte zone. Între Gellertgasse și Puchsbaumgasse, mașina românului a atins viteze de peste 100 km/h. La fel de grav este faptul că acesta conducea pe contrasens.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, pentru a evita un contact mortal cu un vehicul care venea din sens opus, șoferul român a fost nevoit să oprească. Prietenul său, de aproximativ aceeași vârstă, a sărit din mașină și a reușit să fugă.

O altă mașină de poliție a blocat drumul de întoarcere. Din nou, șoferul român a condus mașina spre polițiști, care au reușit din nou să se pună în siguranță. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-l aresteze.

ADVERTISEMENT

La audieri, adolescentul a declarat că a luat pur și simplu cheile și a plecat cu mașina mamei sale. A spus că merge să cumpere ceva de la un restaurant fast-food. Minorul a fost pus sub acuzare și este cercetat în libertate.

ADVERTISEMENT
Tags: