Life

Românca Iasmina Milutinovici-Hill, căsătorită cu afaceristul ce are Statuia Libertății, mereu singură de sărbători. Viață grea pentru soția de milionar

Românca Iasmina Milutinovici-Hill, căsătorită cu milionarul ce administrează Statuia Libertății, mereu singură de sărbători. De ce nu stă soțul ei acasă.
31.12.2022 | 09:17
Romanca Iasmina MilutinoviciHill casatorita cu afaceristul ce are Statuia Libertatii mereu singura de sarbatori Viata grea pentru sotia de milionar
Românca Iasmina Milutinovici-Hill, mereu singură de sărbători Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Iasmina Milutinovici-Hill, românca măritată cu milionarul ce are în administrare Statuia Libertății din SUA, stă mereu singură de sărbători.

Românca Iasmina Milutinovici-Hill, mereu singură de sărbători

Viața de soție de milionar nu este mereu roz, a mărturisit românca originară din Timișoara, mai ales dacă partenerul a mai fost căsătorit de trei ori înainte și are copii cu celalalte neveste.

ADVERTISEMENT

Astfel, când vine vorba de sărbătorile de iarnă, Bradford Aaron Hill trebuie să se împartă între toți copiii săi, ceea ce înseamnă că mai mereu românca noastră stă singură cu copiii lor.

Bradford Aaron Hill mai are trei copii din căsniciile anterioare, doi gemeni și o fată de 28 de ani, cu care vrea să petreacă merue sărbătorile.

ADVERTISEMENT

De altfel, Iasmina Milutinovici-Hill spunea că în 2022 a stat două luni singură, în noiembrie și în februarie, când soțul ei milionar a trebuie să plece de acasă la cealaltă familie.

„Noi în fiecare an ne separăm de Sărbători. Anul acesta eu am fost singură aproape toată luna februarie și noiembrie (și de Ziua Indrăgostiților și de Ziua Recunoștinței), și asta pentru că el a tot fost plecat.

ADVERTISEMENT

Acum urma să fiu iar singură de Revelion (cam o săptămână, de fapt)”, a povestit ea pentru Click!

Cum a reușit să-l convină Iasmina Milutinovici-Hill pe soțul ei să stea acasă de Revelion

Iasmina Milutinovici-Hill a reușit să-l convingă pe soțul ei să stea alături de ea și cei doi copii mici ai lor de Revelion în acest an pentru că i-a explicat că ceilalți copii ai săi au deja alte planuri, fiind majori, și nu mai vor să stea acasă cu el.

ADVERTISEMENT

„Dar l-am făcut să înțeleagă că el oricum dacă merge la cealaltă familie stă oricum degeaba în noaptea de Revelion acolo, pentru ca ei vor fi plecați!

Totuși, gemenii lui au 18 ani și cealaltă fată e deja foarte mare, are 28 de ani! Nu mai fac ei Revelionul cu el”, a spus aceasta.

De asemenea, Iasmina Milutinovici-Hill a mai vorbit și despre faptul că ultima soție a afaceristului care deține Statuia Libertății îi face viața grea.

„El a avut trei soții. Ultima soție îmi face zile fripte. Îmi zice că stau cu el pentru bani. Și lui îi zice: ce stai cu una așa tânără?!”, a mai spus tânăra româncă.

ADVERTISEMENT
Tags: