Life

Români, umiliți în Portugalia. Vacanța lor de vis a devenit un coșmar: ”Au dormit în aeroport”

Români, înjosiți în Portugalia. Concediul din Paradis a devenit în ultimele ore un iad. Ce se întâmplă cu ei în aceste clipe.
06.07.2023 | 19:01
Romani umiliti in Portugalia Vacanta lor de vis a devenit un cosmar Au dormit in aeroport
Români, înjosiți în Portugalia. Concediul din Paradis a devenit în ultimele ore un iad. Ce se întâmplă cu ei în aceste clipe. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Aproximativ 200 de români sunt umiliți de aproape 24 de ore în Portugalia. Vacanța lor de vis a devenit un coșmar. Au dormit în aeroport pentru că nu au avut bani de cazare sau nu au mai găsit nimic disponibil.

Români, înjosiți în Portugalia. Concediul din Paradis a devenit în ultimele ore un iad. Ce se întâmplă cu ei în aceste clipe

Mai mulți români au fost înjosiți în Portugalia, pe un aeroport cunoscut. Concediul din Paradis a devenit în ultimele ore un iad pentru circa 200 de oameni, după ce zborul lor a fost anulat de 4 ori până la momentul actual.

ADVERTISEMENT

Compania WizzAir este cea care i-a pus în această situație neplăcută, printre pasagerii curse numărându-se foarte mulți copii mici, dar și Oana Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, difuzată la Prima TV.

Potrivit observatornews.ro, compania aeriană nu a oferit nicio declarație despre problema cu care se confruntă românii care doresc să părăsească Lisabona. Din păcate, mulți au trebuit să doarmă în aeroport.

ADVERTISEMENT

„Asta este coada la îmbarcare, cea de-a patra îmbarcare pe care ar trebui să o avem spre Bucureşti. Aseară, foarte mulţi români au dormit în aeroport, pentru că nu au avut locuri de cazare”, a spus profesoara de dans și balet, Oana Ioniţă, pe Instagram.

„Am sunat în call-center şi am stat cu ei în telefon zeci de minute. Nu ştiau la început despre ce este vorba. Foarte mulţi au plecat. Şi-au găsit cazări prin preajmă, evident pe cont propriu”, a declarat un pasager pe nume Radu, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Când vor ajunge românii acasă

Zborul Lisabona – București, de la compania WizzAir, a fost anulat de 4 ori până acum. Se pare că reprezentații firmei i-ar fi anunțat pe călători că vor ajunge în România la miezul nopții și că vor avea escală la Roma.

Din păcate, românii nu rămân blocați pentru prima oară pe aeroporturile din Portugalia. Foarte multe persoane au trecut prin această situație neplăcută și în urmă cu câțiva ani. La momentul respectiv a intervenit premierul Mihai Tudose.

ADVERTISEMENT

Peste 70 de turiști români au stat două zile pe aeroport, după ce aeronava s-a defectat. Nici atunci compania nu a găsit soluţii pentru a-i aduce acasă pe călători, oamenii îndurând foamea, frigul și mai ales, umilința.

ADVERTISEMENT