Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

România, avantajată sau nu de un gazon perfect în meciul cu Israel? “Pe noroi totul e întâmplător!”

România se pregătește de marele meci cu Israel, decisiv pentru calificarea la Euro 2024, însă partida se va juca pe teren neutru lângă Budapesta.
18.11.2023 | 20:03
Romania avantajata sau nu de un gazon perfect in meciul cu Israel Pe noroi totul e intamplator
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru români, care vor juca pe un stadion cochet și pe un teren de joc ”biliard”, care va avantaja naționala noastră. Cel puțin asta crede Robert Niță, invitat în studioul FANATIK SUPERLIGA. ”Acum să vă întreb, e bine sau nu e bine că gazonul e țiplă? Masă de biliard?”, și-a întrebat Horia Ivanovici invitații din studioul emisiunii.

România, avantajată sau nu de un gazon perfect în meciul cu Israel?

Cel mai categoric a fost Robert Niță, fostul fotbalist fiind de părere că un teren imposibil precum cel din Kosovo nu face bine fotbalului niciodată. De altfel, orezăria de la Priștina i-a învins și pe israelieni în urmă cu mai multe zile, astfel că soarta calificării se va decide lângă Budapesta, sâmbătă seara.

ADVERTISEMENT

”E bine. Cum era noroiul ăla cum am jucat cu Kosovo? Pe noroc totul e întâmplător, haos. Echipa care degajează mai tare și bagă materiale…Așa dacă tot te bat, să te bată pe fotbal. Să poți să joci, să pasezi. Joci pe teren neutru, fără presiunea publicului. Ăștia nu s-au antrenat, au stat prin străinătate, plecați. Cred că România se va califica de mâine seară, meciul cu Elveția va fi o sărbătoare, pentru suporteri.”, a explicat Robert Nișă.

Horia Ivanovici a intervenit în discuție și și-a ”speriat” invitații cu un scenariu ”de vis”: România să piardă cu Israel, însă să învingă Elveția în fața a 50.000 de spectatori. ”Scenariul perfect, să ne bată mâine Israelul și să batem Elveția cu 50.000 de oameni pe stadion”, a făcut Horia Ivanovici un exercițiu de imaginație.

ADVERTISEMENT

”Lasă să fie urât, cu 3.000 mâine”, a răbufnit Robert Niță, în timp ce Florin Gardoș a gustat această ipoteză: ”Ar fi frumos scenariul. Să nu se califice Elveția”. ”Doamne, cum ar fi să nu se califice Elveția. Nu-i suport! Mă uit la ei, atitudinea aia de rasă superioară. Și naționala lor, de aia au rezultatele astea, sunt aroganți”, a completat Horia Ivanovici.

România se califică la Euro 2024 cu un egal cu Israel

Israelul a clacat surprinzător în Kosovo, poate și din cauza terenului de groază, iar acum soarta calificării se va decide în meciul direct dintre Israel și România. Partida se va disputa sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45 pe micuța arenă din Felcsut, lângă Budapesta. Calculele calificării sunt simple, dar în același timp pot deveni complicate.

ADVERTISEMENT

Asta, pentru că un egal ar trimite România la Euro 2024, de anul viitor din Germania, în timp ce o înfrângere cu Israel ar ”detona bomba” în grupa României, iar totul va depinde de ultima etapă, când România se va duela cu Elveția. De remarcat că până la acel meci și elvețienii vor juca cu Kosovo, unde în teorie victoria ar trebui să revină fără probleme naționalei lui Murat Yakin.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

România, avantajată de un gazon perfect?

ADVERTISEMENT