Fotbal international

România – Finlanda 4-1 în Calificari Euro U21. VIDEO cu rezumatul. Mihăilă, ce meci! Cum arată clasamentul

14.11.2019 | 21:15
Romania  Finlanda 41 in Calificari Euro U21 VIDEO cu rezumatul Mihaila ce meci Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT

România a învins Finlanda cu 4-1 în preliminariile pentru Campionatul European din 2021, iar olteanul Valentin Mihăilă a reuşit să contribuie la toate golurile României! Finlandezii au deschis scorul, în minutul 3, însă apoi a început show-ul puştiului de la Craiova, care doar până la pauză a marcat de două ori (minutele 6, 16) şi a provocat un autogol (45)! Şi-a completat recitalul în repriza secundă, în minutul 78, când a reuşit şi golul trei. În acest moment, România trece pe poziţia secundă a grupei, la egalitate de puncte cu Danemarca. Nordicii au însă un meci în minus.

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,53 este cota pentru “peste 4,5 goluri” la meciul Spania – Malta. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Echipa de start a României: Vlad- Raţiu, Paşcanu, Chindriş, Boboc – Ciobanu, Oaidă, Moruţan – Man, Ganea, Mihăilă

Sunt patru jucători de la FCSB (Vlad, Oaidă, Moruţan şi Man), trei de la Viitorul (Boboc, Ciobanu şi George Ganea). În rest, Chindriş (Botoşani), Raţiu (echipa secundă a lui Villareal), Paşcanu (CFR Cluj) şi Mihăilă (Craiova) 

ADVERTISEMENT

România – Finlanda 4-1 din Calificari Euro U21 se joaca azi, 14 noiembrie 2019 21:00. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

România – Finlanda  4-1

România România
14 noiembrie 2019 21:00
4-1 (3-1)
Finlanda Finlanda

Comentariul LIVE România – Finlanda 4 -1

  • 22:55:28
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 2 minute
  • 77:47
    GOOOOOOOL! Inscrie Mihaila, Valentin pentru gazde ! Scorul devine 4-1
  • 22:08:15
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 21:52:40
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    GOOOOOOOL! Inscrie Mihaila, Valentin pentru gazde ! Scorul devine 3-1
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu 5 minute
  • 15:09
    GOOOOOOOL! Inscrie Mihaila, Valentin pentru gazde ! Scorul devine 2-1
  • 7:54
    GOOOOOOOL! Inscrie Mihaila, Valentin pentru gazde ! Scorul devine 1-1
  • 2:25
    GOOOOOOOL! Inscrie Kairinen, Kaan pentru oaspeţi ! Scorul devine 0-1

Urmarește Live Score meciul România – Finlanda, din Calificari Euro U21. Meciul are loc pe 14 noiembrie 2019 21:00. Toate informațiile despre România – Finlanda sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

ADVERTISEMENT

România – Finlanda, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre România și Finlanda și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Calificari Euro U21. Meciul dintre România şi Finlanda se dispută pe stadionul Stadionul Viitorul, cu o capacitate de 
4545.

România U21 – Finlanda U21 Live Stream Online PRO TV

Partida România U21 – Finlanda U21 se joacă joi, 14 noiembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, acolo unde România a câștigat ultimul meci, 3-0 în fața Irlandei de Nord și va fi condusă de arbitrul irlandez Hennessy. Jocul va putea fi vizionat pe micul ecran în exclusivitate pe canalul PRO TV, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este al treilea meci pe teren propriu pentru tricolorii mici, pregătiți de Mirel Rădoi, după victoriile trase la xerox, 3-0, cu Ucraina și Irlanda de Nord. România a pierdut primul meci în Danemarca, scor 2-1, ratând un egal în ultimul minut, când Florinel Coman nu a izbutit să înscrie din lovitură de la 11 metri.

Finlanda a câștigat cu 2-0 în Ucraina

Trecerea la noul lot nu a fost ușoară, pentru că nu au mai putut fi eligibili mai mulți jucători cheie din echipa care ajungea în semifinale în vară, la Euro, iar alții, precum Ianis Hagi, Tudor Băluță și Florinel Coman au făcut pasul la naționala mare. Totuși, Mirel Rădoi e pe cale să construiască o nouă echipă valoroasă, în care noul star pare a fi jucătorul Craiovei, Valentin Mihăilă.

Finlanda trebuie tratată cu toată seriozitatea, pentru că fotbalul din această țară este în evident progres, dovadă echipa mare, care mai are nevoie de un punct cu Liechtenstein, pentru a bifa primul turneu final din istorie. În plus, tinerii finlandezi au bătut în Ucraina cu 2-o, pe terenul echipei care a câștigat titlul mondial U20.

Nume noi în lotul lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a chemat din nou o serie de jucători cheie, cum ar fi fundașul central Pașcanu, mijlocașul Olaru sau atacantul Adrian Petre și bineînțeles că nu lipsește nici Mihăilă, dar a adus și nume noi în lot, Itu de la CFR Cluj și mai ales tinerii de la Clinceni, Merloi și Sut. România e favorită, cotă 1,75, față de 3,80 pentru finlandezi.

ADVERTISEMENT
Tags: