Fotbal international

LIVE VIDEO România-Lituania în Liga Națiunilor! Vezi meciul ONLINE

17.11.2018 | 20:00
LIVE VIDEO RomaniaLituania in Liga Natiunilor Vezi meciul ONLINE

Partida România – Lituania se dispută sâmbătă, 17 noiembrie, cu începere de la ora 21:45, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în cadrul grupei 4 din divizia C a Ligii Naţiunilor. Este al doilea meci din această grupă pe care tricolorii îl joacă fără spectatori, ca urmare a problemelor create de suporteri la jocul precedent, cu Serbia. Primul a fost acel 0-0 cu Muntenegru în prima etapă, când am plătit în acest mod pentru incidentele produse în timpul jocului cu Polonia, de la Bucureşti, din preliminariile CM 2018. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

ROMANIA – LITUANIA LIVE STREAM ONLINE TV LIGA NATIUNILOR. Cum poţi vedea meciul Online

România – Lituania se dispută sâmbătă, 17 noiembrie, cu începere de la ora 21:45, dar partida nu va putea fi urmărită în transmisiune directă la un post de televiziune decât pe programul PRO TV, care deţine exclusivitatea pentru meciurile de acasă ale echipei naţionale pentru Liga Naţiunilor. FANATIK.RO te va ţine la curent cu cele mai importante momente din acest meci şi tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi FANATIK.RO pentru a putea vedea meciul în format LIVE VIDEO.

Live stream România – Lituania, în grupa 4 a Diviziei C din Liga Naţiunilor

ROMANIA LITUANIA LIVE STREAM ONLINE TV LIGA NATIUNILOR. Meciul România – Lituania este foarte important pentru oamenii selecţionerului Cosmin Contra şi trebuie neapărat câştigat, pentru ca în ultima partidă din această grupă, săptămâna viitoare, la Podgorica, tricolorii să joace practic obţinerea locului secund în grupă, după Serbia. Cu o victorie, posibilă acasă, în faţa lituanienilor, chiar dacă este un mare handicap să joci fără spectatori, România ar acumula 9 puncte şi ar fi suficient chiar şi un rezultat de egalitate în Muntenegru.

ROMANIA LITUANIA LIVE STREAM ONLINE TV LIGA NATIUNILOR. Trebuie spus însă că jocul cu Lituania nu este o simplă formalitate şi acest lucru a fost demonstrat de întâlnirea din tur, când România a câştigat cu 2-1 în ultimele secunde, datorită unei bijuterii de execuţii a lui Alexandru Maxim.