Sport

România U19 – Slovacia U19 0-1 la Turneul Final EURO U19. Dezastru total! Tricolorii ratează calificarea în barajul pentru CM de tineret cu gol primit în minutul 90+4

FANATIK vă oferă amănunte despre meciul România U19 - Slovacia U19, care se joacă în etapa a 3-a și ultima a grupei A la turneul final al EURO din Slovacia.
24.06.2022 | 20:05
Romania U19  Slovacia U19 01 la Turneul Final EURO U19 Dezastru total Tricolorii rateaza calificarea in barajul pentru CM de tineret cu gol primit in minutul 904
România U19 a ratat calificarea în barajul pentru CM de tineret din 2023
ADVERTISEMENT
24-06-2022
15:33

România U19 - Slovacia U19 0-1 (Griger 90+4)

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

FINAL: România a ratat calificarea în barajul pentru Mondialul de tineret din 2023, după ce Slovacia a marcat golul victori, prin Adam Griger, intrat pe teren la mijlocul reprizei secunde, în minutul 90+4.

Min. 90+4: GOOOL Slovacia U19! Griger marchează la ultima fază a meciului şi Slovacia e aproape de barajul pentru Mondialul de tineret din 2023.

Min. 86: Portarul slovacilor a respins un şut periculos al lui Bodişteanu.

Min. 57: Ciuciulete şutează din marginea careului, fără prea mari probleme pentru portarul slovac.

Min. 33: Chiriţoiu a şutat din poziţie ideală, însă mingea a ajuns în braţele portarului.

Min. 1: Slovacii ajung rapid la poarta lui Popa şi pun primele problemele în startul partidei.

A început meciul dintre România U19 – Slovacia U19.

24-06-2022
14:31

Formaţiile de start la România U19 - Sloavcia U19

România U19: R. Popa – Coubiş, Gergely, Dănuleasă, Pîrvulescu – Pandele, Ciuciulete – D. Andrei, Rădăslăvescu, R. Ilie – Chiriţoiu. Rezerve: Borbei – Andronache, Bodişteanu, Pantea, N. Popescu, D. Radu, Sali, Sîrbu, Tănasă. Antrenor: Adrian Văsâi.

Slovacia U19: Hrdina – Micuda, Kosa, Ujkaly, Kopasek – Halabrin, Oravec, Holly – Gazi, Jambor, Silacky. Rezerve: Balaz – Gajdos, Griger, Luka, Misovic, Sauer, Sikula, Snajder, Szolgai. Antrenor: Albert Rusnak

Meciul România U19 – Slovacia U19 are loc vineri, 24 iunie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 3-a și ultima a grupei A de la turneul final EURO rezervat acestei categorii de vârstă și care se ține în Slovacia. Întâlnim așadar naționala țării gazdă într-un joc decisiv pentru ocuparea locului 3. Ocupanta acestei poziții va juca un baraj cu locul 3 din grupa B, învingâtoarea urmând a se califica la turneul final al CM U20 din 2023, din Indonesia.

Unde se joacă meciul România U19 – Slovacia U19, în Grupa A la Turneul Final Euro U19 din Slovacia

Confruntarea România U19 – Slovacia U19 se dispută vineri, 24 iunie, de la ora 18:30, la aceeași oră cu a doua partidă din grupă, Franța – Italia, ambele fiind calificate în semifinale și direct la CM 2023, la fel ca locurile 1 și 2 din grupa B. Meciul se va disputa pe „City Arena” din Trnava și va fi unul foarte dificil pentru tinerii „tricolori”, pentru că vor avea de suportat și presiunea fanilor slovaci.

ADVERTISEMENT

Primele două meciuri ale echipei noastre, 1-2 cu Italia și 1-2 cu Franța, s-au jucat la Dunajska Streda. Slovacia are programate toate jocurile pe aceeași arenă, la Trnava. unde se speră în prezența a minim 5.000 de oameni, adică dublul celor prezenți la partida cu Italia din etapa a doua. Miza este mare și evident că gazdele competiției vor să fie ele cele care să prindă ultimul tren pentru CM 2023,

Cine transmite la TV partida România U19 – Slovacia U19

Partida România U19 – Slovacia U19 se joacă vineri, 24 iunie, de la ora 18:30, pe stadionul „City Arena” din Trnava în etapa a 3-a a grupei A de la turneul final EURO organizat în Slovacia. Ea va fi transmisă în direct și în exclusivitate de postul TVR 1. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Trnava este frumoasă, cu o maximă a zilei care va urca până la 30 de grade, în jur de 28 la ora meciului, fără pericol de ploaie. Îngrijorător este că un astfel de meci decisiv va avea parte de o brigadă de arbitri obscură, din Lituania, în frunte cu Manfredas Lukjancukas, un arbitru în vârstă de numai 30 de ani și nu de un cavaler al fluierului dintr-o țară cu fotbal mai evoluat.

Ne este suficient egalul pentru a juca meciul de baraj

România U19 și Slovacia U19 nu au putut face nici un punct în primele două partide, în fața marilor favorite Franța și Italia. Însă „tricolorii” mici au pierdut de fiecare dată la limită și au și marcat câte un gol de meci în timp ce omologii slovaci au cedat la scor în fața Franței, 0-5 și cu 0-1 în meciul cu Italia. Acest lucru face să avem un golaveraj net superior, chiar dacă pe minus și în acest caz este suficient un egal pentru a termina pe locul 3.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Adrian Văsâi a pierdut un om de bază, pe mijlocașul Dan Sârbu, accidentat în a doua partidă, cu Franța. În locul său a jucat atunci Ciuciulete, dar nu e sigur că acesta va intra și acum din primul minut. Foarte probabile sunt titularizările în compartimentul median a celor doi jucători de la Farul, Radaslavescu și Bodișteanu, alături de rapidistul Rareș Ilie. Jucătorii noștri promit să atace. pentru a câștiga.

Cote la pariuri la jocul România U19 – Slovacia U19

Este o partidă extrem de dificilă și pentru casele de pariuri. Bookmakerii o văd foarte echilibrată, cu șanse absolut egale de victorie pentru fiecare tabără. Cotele la victorie sunt 2,60 România și 2,70 Slovacia, diferențe infime, și 3,40 pentru un rezultat de egalitate, care ar fi perfect pentru noi. Echipa care trebuie să riște mai mult este Slovacia.

ADVERTISEMENT

România și Slovacia s-au mai întâlnit doar o singură dată la această categorie de vârstă. S-a petrecut pe 29 martie 2016, în turul al 3-lea, ultimul de calificare la turneul final. Slovacia a fost clar echipa mai bună și s-a impus destul de lejer, cu scorul de 3-1.

La acest turneu final tinerii „tricolori” au fost văduviți de un penalty cu Italia la scorul de 0-0 și de neacordarea unui gol egalizator de 2-2 cu Franța, pentru un ofsaid inexistent.

ADVERTISEMENT