Fotbal intern

România, victorie excepțională la futsal în fața unei multiple campioane mondiale! Video

31.10.2018 | 10:49
Romania victorie exceptionala la futsal in fata unei multiple campioane mondiale Video

Echipa națională de futsal a României a reușit o victorie excepțională în fața multiplei campioane mondiale și europene, Spania. ”Tricolorii” pregătiți de Robert Lupu s-au impus cu scorul de 1-0 în meciul amical disputat marți la Odorheiul Secuiesc.

Acest succes vine după ce Spania câștigase prima partidă de pregătire, care a avut loc luni, cu scorul de 3-0. Ibericii au în palmares șapte titluri de campioni europeni și două de campioni mondiali. Spaniolii au jucat în acest an finala Campionatului European, fiind învinși de reprezentativa Portugaliei.

Selecționerul Robert Lupu în timpul meciului amical de futsal România - Spania
Selecționerul Robert Lupu în timpul meciului amical de futsal România – Spania

România, victorie istorică la futsal în fața Spaniei

Marți, în fața unei săli arhipline la Ordoheiul Secuiesc, reprezentativa de futsal a României a reușit o victorie istorică în fața Spaniei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 30 după un contraatac de senzație, Mimi Stoica finalizând o pasă venită de la brazilianul naturalizat Felipe Oliveira.

România – Spania 1-0

Naționala de futsal a României învinge Spania, multipla campioană mondială și europeană, prin golul marcat de Mimi Stoica ⚽??➡ bit.ly/2OX2AsQ

Gepostet von Federația Română de Fotbal am Dienstag, 30. Oktober 2018

Pentru cele două partide contra Spaniei, selecționerul Robert Lupu a convocat următorii jucători: Vlad Iancu (Informatica Timișoara), Tonița Petrișor (Autobergamo Deva) – portari, Attila Biro (Autobergamo Deva), Paulo Ferreira (Autobergamo Deva), Mimi Stoica (Informatica Timișoara), Andrei Crăciun (United Galați), Octavian Cireș (United Galați), Cristian Matei (Imperial Wet Miercurea Ciuc), Laszlo Szocs (Imperial Wet Miercurea Ciuc), Marinică Plugaru (Dunărea Călărași), Alpar Csoma (FK Odorheiu Secuiesc), Ribeiro Carlos Henrique (Cartagena/Spania), Felipe Oliveira (Napoli/Italia).

Cele două formații se întâlniseră ultima dată în două meciuri de pregătire disputate în Peninsul Iberică în 2014, spaniolii impunîndu-se de fiecare dată cu scorul de 7-1. Următoarele jocuri oficiale ale naționalei de futsal a României vor fi în toamna lui 2019, în calificările pentru Campăionatul Mondial din 2020. La turneul final se califică șapte reprezentante ale Europei, iar ”tricolorii” vor intra direct în Main Round-ul preliminariilor.

Tags: