Fotbal intern

Romario Benzar va fi vândut în vară la arabi! Cât cere Gigi Becali pe fundaşul dreapta. EXCLUSIV

01.04.2019 | 14:33
Romario Benzar va fi vandut in vara la arabi Cat cere Gigi Becali pe fundasul dreapta EXCLUSIV

FCSB l-a acontat din vară pe Claudiu Belu pentru postul de fundaş dreapta. Strategia lui Gigi Becali e simplă: Romario Benzar va fi vândut în vară la arabi. FANATIK a aflat că mai multe cluburi din acea zonă şi-au trimis emisari la meciurile roş-albaştrilor, dar şi la partidele naţionalei României. Este şi motivul pentru care Benzar a forţat deşi nu era recuperat sută la sută.

Romario Benzar va fi vândut în vară la arabi! Preţul e negociabil

Claudiu Belu a semnat cu FCSB şi va veni din postura de fotbalist liber de contract în vara acestui an. Jucătorul Astrei a fost ales de Gigi Becali pentru a fi noul titular în banda dreaptă a apărării. Acest lucru se va întâmpla după ce Romario Benzar va fi cedat în străinătate. FANATIK a aflat că internaţionalul român este urmărit de câteva cluburi din Arabia, care şi-au trimis oamenii să îl vadă la mai multe partide din ultimele săptămâni.

Ajuns la 27 de ani, Benzar îşi doreşte o experienţă în străinătate, iar o propunere bănoasă din zona Golfului ar fi ideală pentru a-şi asigura viitorul. Gigi Becali vrea două milioane de euro pe apărător, dar ar putea scădea pretenţiile în funcţie de ofertele arabilor, mai ales că a găsit un înlocuitor pe măsură fără să achite vreo sumă de transfer.

Romario Benzar România Insulele Feroe
Romario Benzar a jucat doar 45 de minute cu Insulele Feroe dn cauza unei accidentări

Şumudică nu l-a vrut la Al Shabab

În iarnă au existat zvonuri legate de o posibilă plecare a lui Romario Benzar în Arabia, iar formaţia care l-ar fi dorit ar fi fost Al Shabab. Antrenorul Marius Şumudică a negat însă că ar dori să îl aducă pe Benzar la echipa pe care o pregăteşte şi unde mai joacă deja doi români, Constantin Budescu şi Valerică Găman.

Nu-l vreau pe Romario Benzar. Chiar azi m-a întrebat directorul sportiv că văzuse tot felul de zvonuri pe Twitter. Eu am nouă străini în lot, din care trebuie să joace șapte. Săptămâna aceasta l-am legitimat pe căpitanul naționalei Marocului. Aici nu se caută jucători de bandă”, a declarat Marius Şumudică la începutul lui ianuarie.