News

Romina Rotariu, fata lui Iosif Rotariu, condamnată la închisoare cu executare după ce a bătut un copil de 2 ani, la creșă

26.04.2019 | 09:59
Fiica lui Iosif Rotariu condamnata la inchisoare cu suspendare dupa ce i-a rupt piciorul unui copil de care trebuia sa aiba grija la cresa familiei sale

Fiica fotbalistului Iosif Rotariu, Romina, a fost condamnată la închisoare cu executare, după ce a fost găsită vinovată pentru o corecție fizică aplicată unui copil de doar doi ani de zile, în timp ce era îngrijitoare la grădinița familiei sale. Copilul a ajuns de urgență la spital, cu piciorul rupt!

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, Romina, a fost condamnată la închisoare cu executare după ce i-a rupt piciorul unui copil de doi ani

Magistraţii de la Judecătoria Timişoara au decis să o condamne pe Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Decizia nu este însă definitivă!

Magistrații au condamnat-o pe femeia în vârstă de 33 de ani pentru purtare abuzivă în formă continuă. Concret, Romina Rotariu a agresat un copil de doi ani, în vara anului trecut, în creşa deţinută de familia ei, unde lucra ca îngrijitoare.

Fiica lui Iosif Rotariu condamnata
Copilul de doi ani batt de fiica lui Iosiv Rotariu a ajuns la spital cu piciorul rupt

Romina Rotariu era îngrijitoare la creșa familiei sale

De asemenea, judecătorii au decis ca fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu să plătească și daune morale familiei băiatului în valoare de 480.000 de lei. Totodată, judecătorii i-au interzis Rominei Rotariu să mai exercite profesia de educator/îngrijitor de copii pe o perioadă de cinci ani.

Decizia Judecătoriei Timişoara nu este una definitivă, putând fi contestată în termen de zece zile. La sfârşitul lunii iunie a anului trecut, o femeie a depus o plângere la Poliţia Timiş, acuzând-o pe Romina Rotariu de faptul că i-a bătut copilul de doi ani, înscris la creşa deţinută de familia Rotariu.

Din cauza loviturilor primite, micuţul a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat de urgenţă în spital. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele femeii de 33 de ani, pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe. Fiica lui Iosif Rotariu a fost reţinută pentru 24 de ore, iar apoi cercetată sub control judiciar pentru 30 de zile.

Iosif Rotariu a încercat să-și apere fiica. Fostul fotbalist a declarat că fiica sa este diagnosticată cu diabet și nu și-a dat seama ce face atunci când i-a rupt piciorul copilului, deoarece a suferit o criză de hiperglicemie!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri