Life

Rona Hartner este înmormântată azi, de Ziua Națională a României. Cum arată sicriul artistei

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România. Marea artistă va fi înmormântată vineri, de Ziua Națională a României.
01.12.2023 | 07:14
Rona Hartner este inmormantata azi de Ziua Nationala a Romaniei Cum arata sicriul artistei
Rona Hartner va fi înmormântată de Ziua Națională a României. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a stat mulți ani departe de România, însă trupul său se va odihni veșnic acasă. Regretata cântăreață va fi înmormântată vineri, chiar de Ziua Națională, la Cimitirul Bellu Catolic, lângă strămoșii săi.

Rona Hartner va fi înmormântată de Ziua Națională a României

Împinsă și de un scandal imens, dar și de suucesul răsunător pe care l-a avut, Rona Hartner s-a mutat în Franța, acolo unde și-a petrecut mulți ani din viață și unde și-a dat ultima suflare pe 23 noiembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Dar inima artistei a bătut mereu pentru România, aici se simțea bine și era, fără dar și poate, iubită atât de cei mici, cât și de cei mari. Acasă, se va odihni veșnic, căci sicriul cu trupul neînsuflețit a fost adus în țară miercuri.

După cum se poate obsrva în imaginile surprinse de gandul.ro, coșgiugul artistei este unul din lemn masiv. Totodată, conform procedurilor legale, acesta a venit închis din Franța.

ADVERTISEMENT

Sfâșiată de durere, sora sa, Rinda- care a făcut și anunțul crunt al morții vedetei, a reușit să spună doar câteva cuvinte. I-a îndemnat pe toți să-și amintească de Rona Hartner așa cum era ea, veselă.

„Păstrați-o în memorie pe Rona așa cum era, cu sufletul ei bun și cu poftă de viață! Dacă fiecare om ar putea să fie un pic mai bun, poate că s-ar mai îmbunătăți și restul lumii”, a declarat Rinda Hartner pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Pentru eternitate alături de cei pe care i-a iubit cel mai mult

Rona Hartner va fi înmormântată vineri, chiar de Ziua Națională a României, la Cimitirul Bellu Catolic, alături de tatăl, bunicii și străbunicii săi. Astfel, cei care o iubeau, fani, prieteni sau familie, îi pot aprinde o lumânare. Slujba va începe la ora 12:00.

Rona Hartner a lăsat în urmă o fiică în vârstă de numai 15 ani. Rita Sumalya este rodul iubirii dintre vedetă și muzicianul și dansatorul argentinian, Rocco Sedano.

ADVERTISEMENT

Copila a hotărât să locuiască în continuare în Franța, iar familia mamei sale o susține pe deplin, mai ales că adolescenta nu vrea să aibă o legătură cu tatăl ei. „Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama.

Dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui. Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a precizat Rinda Hartner, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: