Life

Rona Hartner, mesaj de ziua ei de naștere de la fostul soț: ”Nu m-a mai văzut atât de fericită”

Rona Hartner și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut alături pe toți cei apropiați în momentul în care a făcut 49 de ani, și a fost felicitată chiar și de fostul ei soț.
13.03.2022 | 10:07
Rona Hartner mesaj de ziua ei de nastere de la fostul sot Nu ma mai vazut atat de fericita
ADVERTISEMENT

Pe 9 martie 2022, Rona Hartner a împlinit 49 de ani și și-a dorit să îi aibă alături pe toți cei apropiați. Din acest motiv, a pus la cale, din scurt, o petrecere de pomină la care și-a invitat prietenii.

Rona Hartner, petrecere de ziua de naștere! A primit mesaj și de la fostul soț

Actrița și cântăreața Rona Hartner a avut surpriza ca, de ziua ei de naștere, francezul Herve Camilleri, adică fostul ei soț, să îi trimită un mesaj de felicitare. Și, chiar dacă relația lor este una bună, explică actrița, nu se mai pune problema unei împăcări.

ADVERTISEMENT

Petrecerea pusă la cale de Rona Hartner pentru amicii săi a fost una la care, recunoaște actrița, s-a simțit foarte bine, cu atât mai mult cu cât a reușit să îi convingă pe amicii săi să uite de probleme măcar pentru câteva ore.

”Fata mea mi-a spus că de mult nu m-a mai văzut atât de fericită. Au venit foarte mulți prieteni la petrecerea de ziua mea, cu toate că i-am anunțat cu o zi înainte că îmi fac ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Nu am prevăzut lucrurile așa, foarte tare, dar am zis că nu se poate să nu îmi fac ziua de naștere în timpul războiului ăstuia, pentru că oamenii sunt atât de stresați și ziua mea trebuie să le folosească și lor, să se simtă și ei bine”, a explicat Rona Hartner pentru Click.

Ce cadouri a primit Rona Hartner de la prietenii ei?

Așa cum se obișnuiește, la petrecerea zilei de naștere a cuiva se duc cadouri. Iar la aniversarea celor 49 de ani împliniți de Rona Hartner nu s-a făcut excepție, iar darurile pe care le-a primit actrița au bucurat-o enorm.

ADVERTISEMENT

”Am primit niște cercei superbi, pe care i-am și purtat, am primit de la fata mea un tablou făcut în stil grafitti, foarte mișto, foarte multe flori, parfumuri, tot felul de produse pentru față și m-au răsfățat, ce să mai! Am primit foarte multe lucruri frumoase, de suflet, și eu mă bucur foarte mult de flori, pentru că lumea știe că noi femeile suntem impresionate de flori și de gestul ăsta.

Paranghelia a durat până la 3 dimineața, eu am avut concert a doua zi și am crezut că nu o să mai pot să cant pentru că am dansat și am rupt scena, a fost foarte frumos și lumea s-a simțit foarte bine!

ADVERTISEMENT

Cred că toată lumea din cartier a zis: `Băi, ăștia au înnebunit de miercurea, așa!`, pentru că toată lumea din zonă a auzit petrecerea, dar nimeni nu a făcut nicio remarcă, cred că lumea vrea să audă muzică și paranghelii și s-au săturat de vești proaste!”, a mai povestit Rona Hartner pentru sursa citată.

Rona Harner a divorțat de Herve Camilleri

Rona Hartner și francezul Herve Camilleri s-au despărțit după un mariaj care a durat doar un an și jumătate, dar, pare-se, cei doi foști parteneri au păstrat o relație bună. La momentul divorțului, de altfel, Rona Hartner susținea că nu se punea problema certurilor sau a reproșurilor între ei, așa cum se întâmplă, de obicei, în cazul unei despărțiri.

„Va fi un divorț foarte frumos. (…) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…)

Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, spunea, la acea vreme, Rona Hartner la Antena Stars. Divorțul lor a fost pronunțat, anul trecut, în luna septembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: