News

”Aveam 13 ani cînd am făcut prima oară SEX… Cu vecina!”

Ronaldo de Assis Moreira, cunoscut ca Ronaldinho, în vîrstă de 33 de ani, a fost la un moment dat cel mai talentat fotbalist al lumii. Star în Paris, superstar la Barcelona, Jucătorul Anului în...
30.11.2013 | 11:15
Aveam 13 ani cind am facut prima oara SEX Cu vecina
ADVERTISEMENT

Ronaldo de Assis Moreira, cunoscut ca Ronaldinho, în vîrstă de 33 de ani, a fost la un moment dat cel mai talentat fotbalist al lumii. Star în Paris, superstar la Barcelona, Jucătorul Anului în 2004 şi 2005, apoi căderea. Petrecerile l-au trimis de la Milano înapoi în Brazilia. Acolo a cîştigat cu Atletico Mineiro Cupa Libertadores, un fel de Liga Campionilor a Americii de Sud. Ultimul scop major în cariera lui de fotbalist: Cupa Mondială din Brazilia 2014. Playboy Germania a realizat un interviu neconformist cu „Dinţosul”, supranumit şi „Ciocanul pneumatic”. Prietenele ştiu de ce…

„Mă uit singur la meciuri. Prietenii mei vorbesc numai prostii”

Ai urmărit din tribune cum Brazilia a cîştigat Cupa Confederaţiilor, iar selecţia ta pentru Cupa Mondială este în dubii. De ce mai te trezeşti dimineaţa să joci fotbal?
– Pentru că e amuzant! Încă găsesc plăcerea în fotbal, să alerg pe un stadion plin. Atîta timp cît va mai rezista corpul, la acest nivel de joc, nu voi face nimic altceva.
Dacă va trebui să urmăreşti Cupa Mondială de acasă…
– Aş face asta singur. Prietenii mei nu ştiu nimic despre fotbal şi vorbesc numai prostii cînd se uită la un meci. Ei cred că fotbalul este uşor. Decît să mă cert cu ei mai bine privesc singur partidele.

ADVERTISEMENT

”Aveam 13 sau 14 ani cînd am făcut prima oară sex”

Eşti printre jucătorii care se distrează şi pe teren, şi în afara lui. Avînd de-a lungul timpului atîtea femei, nu eşti îngrijorat că s-ar putea să te plictiseşti la un moment dat?|
– Stai fără griji! Sînt departe de a mă plictisi, iubesc femeile. Vreau să mai am destule.
Permite-mi să fiu indiscret: Cum a fost prima ta partidă de sex?
– Pff, nu îmi amintesc foarte multe. Era o vecină. Dar nu îi voi spune numele.
Cîţi ani aveai?
– 13 sau 14, nu mai ştiu exact.
Şi cum a fost?
– A fost super! Cred că pentru amîndoi, deoarece a mai ţinut relaţia un timp. Ne jucam de-a elevul şi profesoara: eu mă prefăceam că mă duc la şcoală şi după aceea mă duceam acasă la timp.

„Am fost cadou pentru o mireasă. Am refuzat…”

Un coleg de-al tău mi-a spus că jucătorii sărbătoresc cu foarte multe femei, iar fiecare dintre voi are cîte 3 sau chiar 4. Este adevărat?
– Nu, nu este genul meu. Una pentru fiecare este cel mai bine în opinia mea. Am fost şi încă mă consider destul de timid.
Dar au fost cu siguranţă oferte pentru o astfel de aventură…
– Oh, da, cîteodată femeile au nişte chestii foarte ciudate cînd vine vorba de aventură. De exemplu, odată am fost invitat la o petrecere. Cadou pentru mireasă! Am refuzat bineînţeles.
Poţi avea o relaţie serioasă cu atît de multă distracţie, atîtea avansuri, atîtea petreceri?
– Clar! Majoritatea jucătorilor sînt într-o relaţie sau însuraţi. Eu nu sînt încă, însă am relaţii de lungă durată cîteodată.

ADVERTISEMENT

 „Femeile mă abordează des. Unele pentru distracţie pe bani, altele pentru poze”

Eşti într-o relaţie în acest moment sau singur?
– Într-o relaţie, chiar de curînd începută.
Este greu să fi fidel? Există femei pe care te fixezi şi le vrei?
– Asta depinde de persoana de lîngă mine. Se întîmplă să văd la televizor o femeie şi să o vreau, să fiu lîngă ea, să îmi petrec timpul cu ea.
Nu există riscul să te bagi peste alt bărbat dacă abordezi o femeie pe care nu o cunoşti?
– În trecut, am făcut de cîteva ori acest lucru. Însă acum sînt mai atent, nu s-a mai întîmplat de ceva vreme.
Se întîmplă să te abordeze femeile?
– Se întîmplă, destul de des. Dar sînt aceleaşi femei mereu: ori vor să se distreze, să le plătesc, ori îşi doresc să facă o poză cu un fotbalist profesionist.

„Mai beau şi bere, dar nu în exces”

Ce faci în cazul în care te îndrăgosteşti de o femeie de acest gen?
– Păi, e bine să fi îndrăgostit, nu? Cîţiva jucători sînt foarte timizi cînd sînt abordaţi, dar alţii profită. Eu am marele noroc să am mereu prieteni foarte buni lîngă mine, iar ei ma ajută să-mi dau seama dacă acea femeie este ok sau vrea doar să fie văzută lîngă o vedetă.
Ajută sexul înainte de meci sau încurcă?
– Atîta timp cît nu exagerezi şi nu eşti extenuat în meci, este în regulă. Pe mine nu m-a încurcat niciodată, din contră, cîteodată mi-a făcut bine, îmi dădea o dispoziţie bună de joc.
Unii jucători beau o bere după meci. Tu bei?
– Cîteodată mai beau şi eu o bere, însă nu în exces.

ADVERTISEMENT

 „Ţineam aparatul dentar în buzunar, nu în gură”

S-a vorbit mereu despre dantura ta. Ţi-a fost vreodată afectată încrederea în tine de acest lucru?
– Nu. Mereu am avut o poreclă şi m-am obişnuit de mic.
Cum au luat dinţii tăi forma respectivă?
– Chiar nu ştiu. Probabil cînd eram copil, au crescut prea mari. A trebuit să port aparat dentar, dar nu mi-a plăcut niciodată. Îl ţineam mai mult în buzunar decît în gură.
Eşti metrosexual?
– Nu, dar îmi place să am grijă de mine. Recunosc, îmi dau cu o cremă pentru păr, dar atît!
Te consideri frumos?
– Nu!

 

 

Tags: