Fotbal international

Ronaldinho a revenit pe teren! Brazilianul a făcut spectacol cu o pasă din altă galaxie! Video

19.11.2018 | 08:36
Ronaldinho a revenit pe teren

Ronaldinho a revenit pe teren la trei ani de când s-a retras din activitate. Fostul internaţional brazilian a participat la un meci caritabil care s-a disputat la Frankfurt, iar fanii care au venit pe stadionul “Commerzbank-Arena” au avut ce vedea. Chiar dacă nu mai are viteza din perioada în care strălucea la FC Barcelona, “Dinţosul” a făcut spectacol.

Duminică, la Frankfurt, s-a disputat un meci caritabil între echipa prietenilor lui Ronaldinho şi o formaţie a fostelor glorii care au îmbrăcat tricoul lui Eintracht. În faţa unor tribune pline, fostul mare fotbalist s-a făcut remarcat încă din primele momente ale partidei. În minutul doi, brazilianul a oferit o pasă de efect, cu călcâiul, care i-a ridicat pe suporteri în picioare, aceştia aplaudându-l la scenă deschisă.

Ronaldinho a revenit pe teren şi a jucat alături de Dida

Ronaldinho a revenit pe teren şi a făcut echipă, printre alţii, cu Dida, Rafael van der Vaart, Julian Belletti, Torsten Frings sau Kevin Kuranyi. Echipa brazilianului a câştigat meciul demonstrativ cu Eintracht Frankfurt All-Star, scor 5-4, iar toţi banii strânşi în urma acestui eveniment vor fi donaţi. Chiar dacă încă face spectacol pe teren, fostul fotbalist al Barcelonei are probleme cu legea în Brazilia. Recent, autorităţile braziliene i-au retras paşaportul lui Ronaldinho, după ce acesta şi fratele său nu au plătit o amendă de două milioane de euro. Cei doi s-au judecat cu statul după ce au ridicat mai multe construcţii într-o zonă protejată. Cu această ocazie, autorităţile sud-americane au descoperit că fostul fotbalist mai are în cont doar şase euro.

Ronaldinho a jucat până în prezent pentru Gremio, PSG, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro şi Fluminense. Pentru echipa naţională a Braziliei, fostul mare fotbalist a jucat 97 de meciuri şi a marcat 33 de goluri în perioada 1999-2013, reuşind să devină campion mondial în 2002.

Tags: