Fotbal international

Ronaldo caută locul perfect pentru nuntă. A vizitat biserica din filmul “The Italian Job”. Galerie foto

19.11.2018 | 15:37
Ronaldo cauta locul perfect pentru nunta A vizitat biserica din filmul The Italian Job Galerie foto

Georgina Rodriguez i-a spus “Da!” lui Cristiano Ronaldo, iar cei doi își fac deja planurile pentru nuntă. Starul lui Juvenstus Torino și frumoasa lui iubită au mers să caute locul perfect pentru evenimentul pe care îl așteaptă cu nerăbdare și au vizitat biserica Gran Madre di Dio. Lăcașul de cult apare în filmul The Italian Job. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Cristiano și Georgina au fost surprinși de fotografi în timp ce ieșeau din biserica Gran Madre di Dio, la o săptămână după ce s-au logodit. Clădirea în care cuplul plănuiește să își oficieze cununia religioasă datează din secolul 19, a apărut în filuml The Italian Job (1969) și unele voci susțin că ar exista o legătură între această biserică și Sfântul Potir (Holy Grail). În încercarea de a nu fi zărit de jurnaliști, Ronaldo a purtat o glugă pe cap, însă iubita sa nu a părut deloc deranjată de ochii iscoditori ai presei.

Biserica Gran Madre di Dio
Biserica Gran Madre di Dio

Ronaldo se pregătește de nuntă. Face cununia religioasă în biserica Gran Madre di Dio

Pregătirile pentru nuntă sunt acum în toi. Georgina a probat deja mai multe rochii de mireasă, la scurt timp după ce Cristiano Ronaldo i-a oferit inelul de logodnă și a cerut-o în căsătorie. Frumoasa spanioloaică i-a luat apărarea lui Ronaldo în momentul în care lusitanul a fost acuzat de viol de către o femeie din Statele Unite ale Americii. Georgina și Cristiano s-au întâlnit în anul 2016 într-un magazin Gucci din Madrid, unde aceasta lucra. Primele zvonuri despre nunta celor 2 au apărut la Campionatul Mondial 2018, când Georgina a fost surprinsă purtând un inel cu diamante în valoare de 700 de mii de euro.

“Cristiano a cerut-o deja în căsătorie pe Gio, iar nunta urmează să aibă loc. Puțini oameni cunosc detalii despre eveniment. Tot ce se știe până în acest moment este că Gio a probat mai multe rochii de mireasă”, a notat cotidianul portughez Correio da Manha.

Biserica Gran Madre di Dio a apărut în filmul The Italian Job
Biserica Gran Madre di Dio a apărut în filmul The Italian Job