Sport

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de despărțirea de Manchester United. Varianta surpriză pentru portughez!

Anunțat titular la meciul cu Brighton, care o poate reduce pe United în Top 4, Cristiano Ronaldo pare tot mai aproape de despărțirea de Premier League. Și, scrie presa engleză, ar putea reveni în Italia, pentru Mourinho.
15.02.2022 | 22:14
Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de despartirea de Manchester United Varianta surpriza pentru portughez
Presa engleză scrie că s-ar putea reface un cuplu care a făcut istorie la Real Madrid, Mourinho - Ronaldo. Credit foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fără îndoială, atunci când a decis să revină la echipa la care a ”explodat” cu adevărat, Manchester United, Cristiano Ronaldo a visat la mai mult. Lucrurile nu au mers însă așa cum și-a dorit.

A dus echipa, aproape de unul singur, în optimile Champions League. Însă în campionat United scârțâie. Iar Ronaldo nu se regăsește. Și pare tot mai aproape de o despărțire prematură.

ADVERTISEMENT

PSG și Roma lui Mourinho posibile destinații pentru Ronaldo

Ronaldo a marcat 8 goluri în cele 20 de meciuri din Premier League. Și a ajuns, după cum ați putut afla din materialele FANATIK, la șase meciuri la rând fără gol marcat pentru echipa de club. O serie cu adevărat neagră.

Una care îl frustrează pe portughez. Și a dus la un război al declarațiilor cu Ralf Rangnick. Precum și la un discurs dur la adresa colegilor de echipă. Ca și la ieșiri necontrolate.

ADVERTISEMENT

De aici și până la ideea unei despărțiri premature de Manchester United nu a mai fost decât un pas. Iar The Sun dezvăluie și numele echipelor care și-l doresc pe Ronaldo.

Paris St Germain, Bayern Munchen și Roma, formație condusă de fostul său antrenor de la Real Madrid, Jose Mourinho, și-au exprimat interesul pentru atacant.

ADVERTISEMENT

”Ronaldo este cu adevărat îngrijorat în ceea ce privește viitorul său. Desigur, i-ar plăcea enorm să câștige trofee cu Manchester United, dar în acest moment acest lucru nu pare să fie posibil.

Și nu vrea să-și petreacă ultimii doi ani ai carierei sale stelare la mijlocul clasamentului. Iar unele cluburi de prestigiu monitorizează atent situația și și-au anunțat deja interesul”, scrie The Sun.

ADVERTISEMENT

În locul lui Mbappe sau alături de clientul agentului său?

Dacă Mbappe pleacă, desigur, PSG va încerca să dea o lovitură de imagine. Și ar putea să o facă, desigur, punându-i laolaltă pe Messi și Ronaldo. Cei mai importanți jucători ai fotbalului mondial în acest secol.

Bayern îl vrea și ea, mai ales dacă se va despărți de omul său de gol, Lewandowski. Însă cele mai mari șanse le-ar avea, spun jurnaliștii englezi, Roma lui Mourinho.

Este adevărat, se spune că ai existat ceva fricțiuni între cei doi. Însă, se pare că totul a fost dat uitării. Iar faptul că Jorge Mendes, agentul jucătorului, este și agentul lui Mou, poate duce la un acord în acest sens.

 

ADVERTISEMENT