Sporturi

Ronnie O’Sullivan revine în România pentru un meci demonstrativ în faţa lui Reanne Evans! Va juca şi împotriva a doi jucători români Cel mai ieftin bilet este 260 de lei VIDEO EXCLUSIV

06.09.2019 | 16:00
Ronnie OSullivan revine in Romania pentru un meci demonstrativ in fata lui Reanne Evans Va juca si impotriva a doi jucatori romani Cel mai ieftin bilet este 260 de lei VIDEO EXCLUSIV

Ronnie O’Sullivan va reveni în România pentru un meci demonstrativ disputat contra celei mai mari jucătoare din istoria snooker-ului feminin, Reanne Evans. Evenimentul va avea loc pe data de 5 octombrie. O’Sullivan este unul dintre cei mai titrați jucători de snooker, cu 5 titluri mondiale în palmares.


UPDATE, 6 septembrie, ora 15:20 / Ronnie O’Sullivan va evolua în două evenimente pe 5 octombrie. În primul va disputa câte două frame-uri cu doi jucători români, urmând ca în main event să joace împotriva lui Reanne Evans. Biletele au fost puse deja în vânzare, iar cel mai ieftin este de 260 de lei.


Ronnie O’Sullivan revine în România

Ronnie O’Sullivan a anunţat că va juca în România chiar într-un clip video pentru Fanatik: “Mă voi întoarce în Bucureşti pentru meci demonstrativ pe 5 octombrie. Cea mai bună jucătoare de snooker din toate timpurile, Reanne Evans, împotriva mea, unul dintre cei mai buni din istorie. Abia aştept meciul. Va fi un spectacol pe cinste“.
Adversara lui O’Sullivan va fi Reanne Evans, sportivă din Marea Britanie, câștigătoare a Campionatului Mondial feminin. Evans este cea mai titrată jucătoare din istorie, cu 12 titluri mondiale, 10 dintre ele consecutive, între 2005 și 2014. Este locul 1 în topul jucătoarelor de snooker. Mai mult, Reanne Evans a primit wild-carduri pentru a participa în tururile de calificare la Campionatele Mondiale masculine în 2015, 2017, 2018 și 2019. Cea mai bună performanță a fost realizată în urmă cu 2 ani, când a reușit să treacă de primul tur, unde l-a învins pe Robin Hull și a devenit prima femeie care s-a impus într-un meci la Campionatul Mondial.

Ronnie O’Sullivan, unul dintre cei mai titrați jucători de Snooker din istorie

Cu 5 titluri mondiale în palmares, Ronnie O’Sullivan este unul dintre cei mai titrați jucători din istoria snookerului. Încă în activitate, sportivul în vârstă de 43 de ani este la doar 2 titluri de a-l ajunge pe Stephen Hendry, cel mai laureat jucător de snooker. Ronnie a câștigat cel mai important titlu în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013.

O’Sullivan este, de departe, primul într-un clasament al break-urilor de peste 100 de puncte, reușind 1009, la mare distanță de Hendry, care a izbutit 775 de astfel de break-uri.

  • 5 octombrie este data în care O’Sullivan va juca în România
  • 5 titluri mondiale are Ronnie în palmares, ultimul în 2013