Life

Roxana Blenche are un mariaj trainic, dar puțini știu cine este soțul prezentatoarei de la Hello Chef! Detalii incendiare despre Cătălin Bucur

Roxana Blenche a devenit cunoscută după apariția la emisiunea Chefi la Cuțite, iar în prezent moderează emisiunea Hello Chef, de la Antena 1. Deși ea este tot timpul în lumina reflectoarelor, puțini știu cine este soțul său.
22.11.2023 | 09:43
Roxana Blenche are un mariaj trainic dar putini stiu cine este sotul prezentatoarei de la Hello Chef Detalii incendiare despre Catalin Bucur
Roxana Blenche are un mariaj trainic, dar puțini știu cine este soțul prezentatoarei de la Hello Chef/ foto: instagram/ colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Blenche are o căsnicie trainică, dar puțini știu cine este soțul prezentatoarei de la Hello Chef. La finalul anului trecut, aceasta s-a căsătorit civil cu Cătălin Bucur, iar la scurt timp au devenit părinții unei fetițe minunate. Iată cu ce se ocupă bărbatul, de fapt!

Cine este soțul Roxanei Blenche

Roxana Blenche a devenit mamă pentru prima oară în martie 2023. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite și partenerul ei de viață au împreună o fetiță, dar Cătălin Bucur preferă să nu-și expună atât de mult viața personală. Roxana Blenche și Cătălin Bucur sunt împreună de mai bine de 4 ani, iar bărbatul este originar din Baia -Mare.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Hello Chef și tatăl fiicei sale se cunosc din adolescență, pentru că au crescut în același oraș. Cu toate acestea, cei doi au decis să înceapă o relație după ce s-au reîntâlnit în București.

Cu ce se ocupă Cătălin Bucur

Pentru cei care sunt interesați, Cătălin Bucur activează într-un domeniu cu totul diferit de Roxana. El lucrează în domeniul juridic, dar este pasionat și de bucătărie, așa că o ajută pe vedetă la gătit, atunci când are timp.

ADVERTISEMENT
blenche si sotul sau
Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani/ sursa foto: facebook

„Suntem împreună de 3 ani și jumătate. El lucrează în domeniul juridic, este mult mai bine așa. Fiecare cu meseria lui, suntem foarte fericiți. Noi amândoi suntem din Baia Mare, ne știam de mai mult timp și ne-am reîntâlnit în București.

Este mai mare cu un an decât mine. Da, avem planuri de viitor, ne gândim la căsătorie. Asta este viața omului, decurge, ne naștem, suntem copii, devenim adolescenți, devenim adulți, după care te căsătorești, îți dorești copii, îmbătrânim și părăsim lumea. Ăsta este ciclul vieții, pe care orice om și-l dorește”, spunea Roxana Blenche, anul trecut.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devenit părinții unei fetițe

În luna martie a acestui an, vedeta de la Antena 1 a născut o fetiță, care seamănă leit cu tatăl ei, Cătălin Bucur. Celebrul bucătar a explicat că micuța Olivia are trăsăturile soțului său. Mai mult de atât, ea a dezvăluit și cum a ales numele fetiței.

„Seamănă toată cu soțul, e toată Cătălin. Operația nu a fost grea, dacă aș mai fi avut vreo 2 cezariane înainte aș fi comparat, dar a fost ok. Dureri sunt, ca după o operație, dar a decurs totul normal. Am stat două nopți în spital, iar a treia zi ne-am întors acasă. Cătălin e foarte implicat, o leagănă, schimbă scutece, o ține în brațe, mă ajută când nu mai pot. Seara ne trezim împreună și mergem la ea, acum e și mama la noi, și soacră-mea, ne ajută amândouă foarte mult peste o săptămână-două.”, a declarat fosta concurentă de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Internauții au fost surprinși să afle că numele Oliviei provine de la uleiul de măsline. Roxana recunoștea că soțul său a fost cel care a ales numele fetiței. La scurt timp de la naștere, vedeta Antenei 1 a publicat și primele imagini cu cea mică.

„Cătălin i-a ales numele. Toată lumea crede că eu i-am ales numele Oliviei pentru că are legătură cu bucătăria, dar l-a ales Cătălin. Și ce mi se pare cel mai tare e că pe una dintre bunicile mele chiar a chemat-o Olivia.”, mai detalia Roxana Blenche, prezentatoarea de la Hello Chef.

ADVERTISEMENT