Life

Roxana Blenche de la Antena 1 este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Roxana Blenche de la Antena 1 este însărcinată pentru prima dată. Cine este tatăl copilului vedetei de televiziune de la Hello Chef.
28.09.2022 | 08:22
Roxana Blenche de la Antena 1 este insarcinata Cine este tatal copilului
Roxana Blenche de la Antena 1 este însărcinată! Cine este tatăl copilului. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Roxana Blenche a anunțat că este gravidă pentru prima dată. Gazda emisiunii Hello chef de la Antena 1 așteaptă primul său copil.

Roxana Blenche de la Antena 1 este însărcinată!

Roxana Blenche de la Antena 1 a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde foștii colegi de la Chefi la cuțite și nu numai, i-au urat toate cele bune după ce vedeta a anunțat că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1 este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, dar de această dată a vrut să le dea chiar ea vestea cea mare urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Astfel, vedeta a publicat o serie de imagini cu ecografiile sale și a transmis că va naște în această primăvară.

ADVERTISEMENT

„Într-o zi de primavara o sa cunoașteți noul membru al Familiei Bucur-Blenche.

Mami zice ca sunt un Blenchisor, iar Tati zice ca sunt un Bucuraș. Vă las pe voi să decideți. Vă pupa Bucurașul Blenchișor!”, a scris gazda show-ului culinar Hello Chef.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLENCHEF (@roxanablenche)

Cine e tatăl copilului Roxanei Blenche. Se iubește cu el de trei ani

Roxana Blenche se iubește de trei ani cu Cătălin Gabriel Bucur, cel care este și tatăl copilului ei. Iubitul prezentatoarei TV lucrează în domeniul juridic și nu are nicio legătură cu bucătăria sau cu lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut de multă vreme, fiind ambii din Baia Mare, dar relația lor de iubire a început după ce s-au întâlnit în Capitală.

Roxana Blenche și iubitul ei se gândesc serios și la căsătorie, iar în curând vor deveni părinți.

ADVERTISEMENT

„Suntem împreună de 3 ani și jumătate. El lucrează în domeniul juridic, este mult mai bine așa. Fiecare cu meseria lui, suntem foarte fericiți. Noi amândoi suntem din Baia Mare, ne știam de mai mult timp și ne-am reîntâlnit în București. Este mai mare cu un an decât mine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLENCHEF (@roxanablenche)


Da, avem planuri de viitor, ne gândim la căsătorie. Asta este viața omului, decurge, ne naștem, suntem copii, devenim adolescenți, devenim adulți, după care te căsătorești, își dorești copii, îmbătrânim și părăsim lumea. Ăsta este ciclul vieții, pe care orice om și-l dorește”, mărturisea Roxana Blenche la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: